Kaç haftalık oldunuz 💫

21+2 günlük olduk

Doğuma az kalmış :partying_face:

Kendinizi nasıl hissediyorsunuz ? Herşeyiniz hazır mı ? :heart: @İnci1

35+5 olduk

33+6 gece 12 den sonra 34 inşallah 37 ye kadar bekleye biliriz dua edin kızlar

Birthday Minka GIF

Zaman geçmiyor diyorum ama 30 olduk kızımla :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_three_hearts: uygulamaya göre pazar günü aile hekimliğinde bugün 30 olduk​:smiling_face_with_tear:

Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşallah size ve biz bekleyen anne adaylarina​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_tear::palms_up_together:

Maşallah canim

Amin inşallah

İnşallah inşallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart::heart::heart:

Sanki hiç bitmeyeckmis günler gecmeyeckmis gibiydi ama şükür son gunlere geldik. Bebeğin de benimde hâlâ eksiklerimiz var. Galiba hastane çantası hazırlama işini de biraz geciktirdim. Yeni yeni başladım. :see_no_evil:

Ben de geciktirmiştim ve aniden doğum olunca kalakaldım. Bence hemen bitir, tecrübe konuşuyor :smile:

Bende yavas yavas baza altindaki kıyafetleri cikarip yikayip ütüleyip yerlestireyim ne olur ne olmaz bir de ne eksik onlari yazayip temin edeyim bakalim​:woman_shrugging:t2:

35+3 olduk :dancer:

Sona geldin hemen hemen :muscle::partying_face:

Evet heyecanliyiz :dancer::dancer:

Merhaba karından mı baktırdınız vajinal ultrason mu bir de devlet hastanesine mi gittiniz acaba

34+0 olduk devam :upside_down_face::relieved::blossom:

Maşallah arkadaşım bitmis az kalmis darisi bizim başımıza :rose::heart::palms_up_together:t3:

İnşallah hayırlısıyla geçsin vakitlerinin​:hugs: