Kaç gününüz kaldı kızlarr🌸

Benim 3.5 ayım var düşündükçe korkuyorum :smiley:

1 Beğeni

Yok 24 ocak gözüküyor benimki

Aynı 46 gün :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Hayırla sağlıkla kucağına al inşallah canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde 42 gün kaldı görünüyor ama sezeryan olunca daha erken oluyor sanırım iyice heyecan basıyoo​:partying_face:

Geçmiyooor :smiley: son 9 günüm gözüküyor ama bizim cadı içerde keyfi yerinde sanırım çıkmaya niyeti yok galiba :see_no_evil_monkey::smiling_face_with_three_hearts::grin: kasılmalar başladı iki gündür bakalım belki ön hazırlık yapıyordur, Allah’ım bir nefeste sağlıklı doğum yapmamızı nasip etsin yavrularımızla :pink_heart::pink_heart::pink_heart::pink_heart::pink_heart:

Benimde 9 gün ve ufak tefek sancılar dışında tık yok :woman_bowing:t2::joy:

Oy maşallah haydi inşallah hayırla en kolay şekilde al inşallah kucağına :smiling_face_with_three_hearts:

Bebişler içerde rahat galiba :joy:

39+5 e girdik nst sancı falan yok belirtide yok

1 Beğeni

Sağ Salim kucağına alırsın Inseallah :heart:bende henüz normal doğum gibi görünüyor bakalım

Hayırlısı olsun

1 Beğeni

Son 33 :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Son 105 gun

1 Beğeni

36+0 bugün nezman gelir bilmiyorum 21 kasımda kontrolüm var idrara çıkma fazlalaştı bide artık her ayağa kalktığımda Bi kaç saniye dogrulamiyirum alt göbeğe sancı giriyor gecede aynı bebis iki hafta önde

1 Beğeni

Son 46​:pleading_face: vaktinden evvel gelmezse tabi​:sweat_smile:

Maşallah. Peki doktorunuz 36. Haftaya göre mi doğum planlıyor yoksa 2 hafta önde diyorsunuz ya ona göre mi planlıyor

Maşallah az kalmışş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Maşallah benim de 36+4 ama 1 hafta geri dedi doktor. Ultrasonda da olabilir dedi yanılma payı falan gibisinden. Nst iyi çıktı. 2630 gr sizinki kaç kilo 2 hafta önde diye neye göre söyledi

Haftasına göre sizin bebişin kilosu gayet iyi gibi maşallah tontiş bir bebek olacak gibi :smiling_face:

Yanlış yazmışım düzelttim 2630 gr olacaktı :sweat_smile: