Kaç çocuk anesi var?

Oy masalah 3 mi Hamilesin

Bu bebisimiz nedir

Yok degilim :smiley:

Bu seferde oğluşum olacak :smiling_face: sizin bebişin cinsiyeti ne?

Kiz ablasi​:two_hearts:

Oy maşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş :smiling_face:

1 Beğeni

Sizin de 2. Bebiş herhalde bebiş bekleyen abi mi var? abla mı?

Vala canim bir kizim var bir bucuk yasinda elinden oper ikiyi belli you​:two_hearts:

Oy maşallah benim kızların arasıda 2 buçuk yaştı o zamanlarım aklıma geldi :smiling_face:

He vala Ben aslinda dusunmuyordum dedim iki 3 Yas olsun ama Allah nasip eti bide bilmiyordum 3 ayda sonra ogrendim ve bilmeme ragmen motordan dustum hemde kafa yere cakildi burnumdan kanlar fiskirdi megerse 9 haftalikmisim hic hastaneye bile gitmedim Ben ertesi gun gidip kanda ogrendim

Bende ilk kızımdan sonra 5 yaşına gelsin öyle istiyorduk ama süpriz olmuştu bizede eşim hiç inanmamıştı şaka yapıyorum sanmıştı ama şimdi beraber büyüdüler :sweat_smile: ay sizede çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmiş. Bebişin dünyaya geleceği varmış o kadar tutunmuş size sıkı sıkı annesi

Bende sizin gibiyim ikinciyi bekliyorum 30+0

Belim ve sirtim kafam yere cakilmasina ragmen rabbim korudu gercekren sagolun tsk ederim simdi cocuk buyutmekte madi manevi insan incin onemli bizde yeni ayri eve ciktik borc is derken insan ar a koymak istiyo cocuk icin Allah nasip eti

Evet şimdi herşey almış başını gitmiş. Bu hamileliğim arasında 8 sene var fiyatlara hayretle bakıyorum hele hastaneler çok pahalanmış. Rabbim kolaylığını verir cnm. Bebiş bereket bollukla gelir inş

1 Beğeni

Amin Cumlesi insalh

Motor çok korkulu ve tehlikeli zaten cnm belli bi ara uzak dur sen

Bizim yok abimindi zaten 3 tekerli olan iyi gallery​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

11 aylik oğlum var 21 haftalik hamileyim :pink_heart::blue_heart:

1 Beğeni

Maşallah bu ben işimizde kızzmı

Evet kiz :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

1 Beğeni