Kaç adet battaniye almalıyız?

IMG_1863 IMG_1862 birer tane bunlardan ve nohut battaniye aldım . Bir tame daha alayım mı nohut şeklinde sizce gerek varmı anneler :hibiscus::pray:

2 Beğeni

yaz bebegi olacaksa müslin battaniye al 2 3 adet cok guzel is görüyor

Müslin ince örtü alacagım bir tane 4 katlı müslin örtü aldım 90a 90san 5 tane temmuzda doğacak birde battaniye işi de bitsin dedim de :pray:

1 Beğeni

4 batteniye çok mu sizce

muslin aldiysan gerek yok artik yeter bence

1 Beğeni

zaten 2 kalini kullanamaz sıcakta onlar kislik nohutu aksamlariserin olunca kullanirsin muslin de gunduz sicakta bence

Kışın da diğer2sini kullanırım o zaman israf yapmayayım lazım olursa alırım yine :pray:

bencede hic yapma Rabbim bunlari kullanmak nasip etsin canim müslinle nohut yeterli hic alma​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkürler sizinde inşallah :pray:

1 Beğeni

rica ederim canim aminnnn​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yaz bebeği olacağı için bu kadar kalına ihtiyaç olmuyor bol bol müslin battaniye öneririm

1 Beğeni

Bende de iki tane var kış bebeği ama yetiyor müslim battaniye çok aldım yarım kundak için onlar iyi oluyor

Müslinler 4 katlı yazın olur mu

Kışa girince ne kullanacağım :see_no_evil: yaz için incelerden 4 5 tame aldım tek katlı birde 4 katlınalsam mı . 4 katlınyaz için fazla mı

Benim dediğim ince müslin kalın değil o kadar civilden almıştım

Bana 2 battaniye hediye geldi belki sana da gelir

Tek kat küçüklerden mi 90a 90 falan oluyo

Olabilir :see_no_evil:

Mavi tek kat Gri alasım var 4 katlı yaz için kalın mı olur sizinki nasıl resim varmı

Atayım canım