Kabızlık için etkili çözüm

Slm kızlar 2 aylık hamileyim folidoce kullanıyorum. 1 haftadır sürekli kabızım. Çök fena şişkinlik mide bulantısı ve bugün de hemoroid vardı ve arttı hemoroidten dolayıı makatimda kanama oldu. Metabolizmam çalışsın diye en etkili çözüm nedir acaba

Merhabalar, gebeliğiniz hayırlı olsun hoş geldiniz​:hugs:

:pushpin: Bol su için özellikle yemek öncelerinde, yatmadan ılık su içmenizi şiddetle öneririm.

:pushpin:Zeytinyağı içine kuru incir doğrayıp bir gece bekletip sabah yemekte iyi geliyor.

:pushpin:İçebiliyorsanız zeytinyağı içebilirsiniz.

:pushpin: Hoşafta çok iyi geliyormuş.

:pushpin:Kuru kayısı ve armutta iyi geliyor.

Arama kısmına kabızlık yazarsanız önceki paylaşımları görebilirsiniz. Allah şifa versin :hugs:

Hapini degistirt demir hapi yapiyor

Demir hapı kullanmıyorum ki folik asit kullanıyorum

Teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Ben de bu sorunu aynen yaşadım çok zorlanıyordum suyu çok bol içtim onun ardına her sabah aç karnıma kayısı mürdüm eriği hoşaflarindan içtim özellikle mürdüm eriği hoşafı aşırı iyi geldi kayısı da aynı şekilde bu şekilde kısa sürede geçti iki kavanoz bitirdim rahatlamıştım

Kayısı falan yedim de pek işe yaramadı sanırım magnesie calcium kullanmaya baslayacam öyle görünüyor. Çünkü biraz ikininca popomda kanama oluyor

2 Beğeni

Kayısı yeme hoşafini yap kayısıyı oturup bir küçük leğen yemedikce bir gram etkisi olmuyor bence hoşaf içmeyi dene kendimde faydası oldu diye söylüyorum hatta arada içmeye devam ettim çok şükür bir daha da kabız olmadım

1 Beğeni

Özellikle siyah erik hoşafı ve kayısı ikisi ama başlıca siyah erik hoşafı birinci sıradaydı benim için

1 Beğeni

Yarın ilk işim hoşaf yapmak olacak teşekkür ederim :pray:

2 Beğeni

Rica ederim hoşafin ardına bir bardak da normal su iç her zaman daha iyi oluyor

Bilmiyorum ben iki hap atıyorum demir ve folik asit doktor degistirdi düzeldi

Hamilelikte ıkınmak iyi değilmiş haberiniz olsun dikkat edin kendinize​:smiling_face:

1 Beğeni