İzmir'de detaylı ultrasona giden var mi

Önümüzdeki hafta detaylı ultrasona gidicez ama İzmir’de yer arıyorum düzgün ve uygun fiyatlı

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

@izmir-anneleri yardımcı olabilir misiniz arkadaşımıza şimdiden teşekkür ederim :two_hearts:

1 Beğeni

Merhaba gebeliğin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin hangi hastaneye gidiyorsun normalde ve kaç haftalıksın

1 Beğeni

Merhaba :blush: torbalida özele Taylan tutumana gidiyorum şuanda hastaneye gitmedim 20 haftalık olduk hayirlisiyla hiç bı şikayetim yok :heart: sizin nasıl gidiyo

Teşekkürler :blush: merhaba

1 Beğeni

Çok şükür benim de iyi gidiyo ben 16 haftalık oldum​:grin: sen uzaksın ben konaktayım :blush:

1 Beğeni

Biraz uzak :grin: doktorunuz söyledi mi hiç bilgi verdi mi bu konu için

1 Beğeni

Kız mı erkek mi belli oldu mu

Yok daha belli olmadı ya bi tahminde bulundu yane ben kız gibi görüyorum dedi :heart_eyes: ama sonra bana 1 ay sonra gel detaylı ultrason 'dan bakalım dedi :rofl: seninki belli mi peki :blush:

Belli belli artık bizimki kesin kız :see_no_evil:

Merhaba canım ben de konak’tayım hangi hastane ve doktora gidiyorsun?

Ben gaziemir nevvar salih işgören hastanesine gidiyorum doktor emrah karakaya’ya çok ilgili çok iyi bir doktor gerçekten tavsiye ederim​:blush::heart: ben özele gitmiyorum 3 çocuğumda da gittim hiç gerek yokmuş o da doktor o da doktor sonuçta inan ki sadece para tuzağı :grin:

Bu arada kaç haftalıksın bide kaçıncı bebişin :blush:

İzmir’de doktorlar ilgileniyo bizim buralarda hiç tenezzül etmiyolar mecbur gitcen özele devletin işleri işte sürgün yemiş doktorlar Topluluklari hep :person_shrugging:

Maşallah Allah acılarını göstermesin çocuklarınızın​:rose:İlk gebeliğim 10aylik evliyim. :smiling_face: Ben ilk buca kadın doğum evine gittim bebek gelişmiyor diyip sonlandırmayi istediler. İlaçlar verdi doktor. Özele gittigimde de aynı durumu yaşadım. Tekrar kontrole aynı devlet hastanesine çıktım Şimdi 6hafta bitmek üzere. Haftaya kontrolüm var :smiling_face:

1 Beğeni

Amin Allah razı olsun :heart:. Rabbim sana bağışlasın eline sağ sağlim almayı nasip etsin inşallah. Benim önerdiğim doktora da bi git istersen gerçekten çok iyi bir doktor :blush::heart:

Amin teşekkür ederim. Şuan sorunu atlatmış gibi gözüküyoruz ama Aklımda bulunsun gerekirse önerinizi hatırlayacağım :rose:

1 Beğeni

Konakta hangi doktora gidiyorsun bende konaktayım

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

Merhabalar 11 haftalik hamileyim izmir menemen sada hastanesine gidiyorum doktorum cavit mete bey mükemel bir doktor tavsiye ederim.