İyiki Varsınız❤

Aekadaslar ben yalniz biriyim esimden baska kimsem yok ikinci evliligim ailem tekrar evlenmek istedigim icin evden kovmuslardi beni ve 3 senedir arayip sormadilar ne beni ne kizimi bi torunlari daha olacak ondan bile haberleri yok samimi arkadasim da yok biseyler paylasabilecegim ama bu forumu kullanmaya basladim baslayali cok mutluyum biliyorum ki bi sıkıntım olsa bana destek olacak mutlulugumda mutlu olacak insanlar var burada birinin yaninda olmak icin yakininda olmasina gerek yokmuş sayenizde kendimi hic yalniz hisetmiyorum bunun icin hepinize tesekkur etmek istedim iyiki varsiniz sizleri tanıdığım icin cok şansli hissediyorum kendimi :heart::heart::cherry_blossom::cherry_blossom::heart_eyes::heart_eyes:

11 Beğeni

@ezgi-y tüm samimiyetimle soyluyorum.sende iyiki varsın​:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:
Bende seni tanıdıgım icin cok mutluyum.

Benimde hic arkadaşım yok samimi degil cunki kimse.
Ama burda bazı arkadaşlar varki cok samimi geldiler
Onlardan biride sensin inan.

Canın sıkıldıgı zaman burada paylaşa bilirsin istersen.
Seni dinlemek den sıkılmam ben :smiling_face:

3 Beğeni

Yaaa gercekten cok tatlisin canim benim cok tesekkur ederim bende her zaman dinlemeye hazirim daha bu sabah sizlerden bahsettim esime hepsi cok tatli canim hic sıkılmıyor diye cansiniz siz :heart::heart::heart:

4 Beğeni

Ne güzel düşünceler bunlar evet yakın olmak için kan bağı olmasına gerek yok :blush: burda birbirimizin sevincine sevinip üzüntüsüne üzülüyoruz . Insan olmakla alakalı umarım ailenle de aran düzelir herşey gönlünce olsun :heart::bouquet:

4 Beğeni

Benim de birkaç tane arkadaşım var onlarda gurbette olduğum için uzaklar burası benim için de çok güzel bir paylaşım dertleşme yeri oldu :smiling_face_with_tear: hepiniz iyi ki varsınız :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Siz de inşallah tez vakitte ailenizle aranızı düzeltirsiniz :hibiscus:

3 Beğeni

Bizleri kendine yakın gördüğün için teşekkür ederim öncelikle.
Her ailede sorunlar yaşana biliyor,umarım zamanla çözülür sizin problemlerde.
Anlatmak istediğin,paylaşmak istediğin birşeyler olursa bizler ve ben buradayız.:blush:

İyiki sizde varsınız.🩷:tulip::smiling_face:

3 Beğeni

Yaaa üzdü :pensive:inşallah bir gün aileniz de sizin mutluluğunuzu görünce yumuşarlar çocuklarınız anneanne dedeyi bilerek büyür :palms_up_together:Rabbim evladınız sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende yalnızım gurbet elde bi başımayız eşim asker sürekli görevde ben hep yalnızım bilmediğim Bi şehir alışık olmadığım kültür falan :pensive:ama dediğiniz gibi iyi ki burası var siz canınız sıkıldığında yazın biz yanınızda olduğumuzu hissettirmeye çalışırız inşallah rabbim nasip ederse​:heart:

4 Beğeni

Biz de seni tanıdığımız için çok şanslıyız :partying_face::bouquet::heart:

2 Beğeni

O kadar mutlu ettiniz ki beni anlatamam oturdum yazdiklarinizi teker teker tekrar tekrar okuyup agliyorum :cry::cry: olmayan ailem oldunuz benim :heart::heart: iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim ama ailemle aramim duzelmesi zor biraz ki bunca sene ettiklerinden dolayi istemiyorum da insan herseyi siler ama ne olursa olsun evladindam vazgecmez diye dusunuyorum heleki torunundan tek torunlari kizim ama ondan bile vazgectiler annelik babalik duygusu olmadi hicbir zaman onlarda ilk esimden ayrilacagim zaman onun ve ailesinin yaninda bosanip gel kapimda köpek kadar degerin yok diyen bi baba ve para verdigin sürece iyi davranan bi anne iyiliklerini görmedim hicbir zaman zaten tekrar evlenmek istememe parayi elin oglu mu yiyeyecek diye karsi ciktilar ben diretince de esyalarimi çöp poşetlerinde kapiya koydular böyle aile olmasa da olur şükür ki simdiki eşim ve ailesi sahip cikti bir gun olsun yüzüme vurmadilar birde sizinld tanistim tam oldu tekrar tesekkur ediyorum :heart::heart: biraz uzum oldu ama kusura bakmayin anlatip icimi dökesim varmis :pray::pray:

5 Beğeni

Birbirimizin yüzünü görmeden, sesini duymadan gönül bağı ile bağ kurabilmemiz bu uygulamayı diğerlerinden ayıran en güzel özellik zaten… :cherry_blossom:

Siz de iyi ki varsınız ve iyi ki mucize annelerimizden birisiniz… :heart:

4 Beğeni

Her zaman her sorununda dinleyebilirim sende iyiki varmış. Normal hayatta bende kolay kolay kimseyle samimi olmam belki tek tük vardır ama samimi arkadaşım ama onlarda da illaki bir sınır oluyor

3 Beğeni

Minnettarım hepinizeee​:heart::heart::heart:

3 Beğeni

Cok dogru arkadaşim.
İnsan olmakla alakalı bir şey burda samimi icten derdi derdin gibi mutlulugu mutlulugun gibi Yasamak​:pray:

4 Beğeni

Kimsem yok dediğinizde ciğerim parçalandı . Gerçekten aile anne baba yaninizda olmayınca destek vermeyince dünya sizin olsa bir yaniniz eksik kalıyor Allah yardımcınız olsun. Konuşmak isterseniz bende burdayım özelden de yazabilirsiniz . Rabbim yardımcınız olsun minik kızınızın ve doğacak bebeğinizin kaderi çok çok güzel olsun​:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::hibiscus::hibiscus: h

4 Beğeni

Cook tesekkur ederim gercekten iyiki varsiniz evet bi yanim eksik ama bu eksiklik bende çocukluğumdan beri var insan unutmuyor alisiyor sadece ama icinde bi yer hep sızlayıp duruyor benimde sınavım ailemmiş buna da şükür huzurum var evlatlarım var güzel dileklerin icin sagol :heart::heart: @Flz

3 Beğeni

Eşiniz size değer veriyorsa huzurunuz varsa diğer evladinizi öz evladı gibi sahiplendiyse artık önünüze bakın .anne babanız yapamadı size iyi ebeveyn olamadı fakat siz bundan sonra kendi evlatlariniza iyi bir anne olacaksınız .Geçmiş acitir zor olsada geçmişten kurtulmaya çalışın. Sizde iyiki varsınız :hibiscus::heart::hibiscus::cherry_blossom::heart::heart:

2 Beğeni

Bende eksik olan ne varsa evlatlarima fazlasini veriyorum benim gibi yarim olmasinlar diye onlar benim herseyim :footprints::girl:

2 Beğeni

Çocuklarınız çok şanslı sizin gibi iyi bir anneleri olduğu için :smiling_face_with_three_hearts::hibiscus:

2 Beğeni

Teskkur ederim eminim senin bebegin de cok sansli olacak cok iyi bi anne olacaksin sen :heart::heart: @Flz

2 Beğeni