Merhabalar, 10hafta 6 günlük hamileyim. 3 haftadır bazı günler sabah vakitleri kusmam oluyor. Kusma sırasında gözüm kararıyor kalbim hızlı çarpıyordu fakat kusma sonrasi geçiyordu. Bugün ise goz kararmam fazla oldu bayılmışım. Bu durumu yaşayan oldu mu, endişelenmem gereken bir durum mu?
Tansiyondan dolayı olabilir endişelenmeyin ama bi doktora görünmenizde fayda var
Mide bulantısı kusma tansiyonu çok fazla düşüren bir olay o yüzden bayılmış olabilirsiniz
Tesekkur ederim cevaplarınız için, 1 hafta sonra randevum var doktoruma da danışırım. İnşallah tekrarlamaz insan korkuyor yalnizken yaşayınca
Haklısınız çok dikkat edin kustuktan sonra hemen ayağı kalkmayın yavaş yavaş kalkın tekseniz Allah esirgesin başınızı bi yere çarpabilirsiniz rabbim yardımcın olsun tuzlu ayran içebilirsin bana iyi geliyodu tansiyondan dolayı doktorunuz da bilgi verecektir
Yoğun mide bulantısında olabilir canım. Bende de olmuştu 3 aylık hamileyken
Benim miydem bulanmıştı marketde bayılmıştım eşimin mudahilesi sayesinde bayılmam uzun sürmedi uyandım. Doktora ve s gitmedim. Evde o kadar kusuyordum ki miydem boş kalıyordu o yüzden açlık beynime vurmuşmarketin kokusuna miydem bulanmış bayılmışım @serayy
Hamileliliğin başlarında böyle olabiliyor benim de gözüm kararırdı