İstanbul Avr.yakası devlet has. Önerisi

Selam kızlar 10+6 dayım devlet hastanesi istiyorum dogum icin ama nereye gidecegimi bilmiyorum. 2li test icinde hala randevu bulamadim mhrs de cikmiyor malesef ki. Devlet hastahanesine giden varmı icimizde yardimci olabilir misiniz :pray:

1 Beğeni

Direkt hastaneye gidip ordan sıra alabilirsiniz. Sabah erken saatte gitmeniz lazım

@istanbul-anneleri

Arnavutkoy guzel canim

Selam kuzenimin eşi 14haftalık başakşehirdeki çamsakura ya gidiyo temizliği,yeniliği,ilgileri vs özel hastane gibi diyodu. Onada orda doğum yapan biri önermiş. Doğum olunca her önüne gelen benim yakınım burda yatıyo diyip giremiyomuş izin vermiyolarmış filan :)) ben 12+5haftalığım direkt doktor önerisiyle özelde tedavi olurken cerrahpaşaya döndüm.yeşilköy e taşıdılar ya hem evime çok yakın hem doktorlar çok ilgili şöyle diyim benle alakası olmayan bi doktor gecenin 2sinde acile gittim muayene etti şimdi nerde görse tanıyo :)) gittiğimde kendini durumunu nlatmadan direkt şikayete odaklanmayı sevdim :slight_smile:

Arkadaşım çam sakura şehir hastanesinde yaptırdı aşırı memnun kaldı :person_shrugging:

Canım Bakırköy Sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesinde yapılıyor Atilla bey var ona gidin

181 den alin dediler baba ama mhrs de cikmiyor hastahaneden mi almistiniz siz ?

Randevu yok gidemiyorum

1 Beğeni

Randevu düşmüyor. Arkadasiniz sezeryen mi normal mı acaba

Dogumu normal mı yapmis sezeryen mi yapmis acabaa

Sanırım normal doğumdu

Randevu zor düşüyor ya gece yada sabah 10 da almaya calis

Tesekkur ederim hepinize :pray:

1 Beğeni

Kuzenimin eşi normal yapacak ama ona öneren nasıl yaptı bilmiyorum açıkçası :sweat_smile:

Merhabalar bende Cerrahpaşa ya gitmeyi düşünüyorum testleri falan orda yaptırırım diye acil kadın doğumu da var mı merak ettim ilk kez randevu alacağım :blush:

1 Beğeni

Acil kadın doğumuda var herşey var ama öğretim üyesi muayenesi olmazsan stajerleri hemşireleri oda kalabalık oluyo ve tek başına giriyosun eşleri almıyolar ilgi 10nmr ama oda kalabalık sora deme bunumu methetmişler diye ben öğretim üyesi muayenesine gidiyorum :)) devlette özel durumu yani ve oradan randevu almak için 182yada enabız kullanamıyosun sistemleri farklı İÜ-C Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çevrimiçi Randevu Uygulaması

1 Beğeni

Teşekkür ederim sitesinden randevu alındığını biliyorum çocuğum Cerrahpaşa takipli. 12.haftayi mı beklesem karar veremiyorum 11.haftaya gitmek üzereyim :blush:

1 Beğeni

Devlette doktor randevusu aldıktan sonra ancak ikili test yapılıyor önce randevu almanız gerek diye biliyorum