Anadolu yakasında oturan varmı buradaaa kizlaaar
evet
bendee
Nerede oturuyorsunuz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Nerede oturuyorsunuz hangi hastaneye gidiyorsunuz d
Bende pendikte oturuyoruö kartal eğitim ararştırmaya gidiyorum
Siz nerde oturuyodsunuz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ben pendikteyim tuzla devlet hastanesinde gidiyordum 13. Hafta itibariyle marmara eğitim arastırmaya gectim.
Memnun musunuz muayenede randevu aldıgınız doktora denk geliyor mu asistan yada baska doktorlar karsılastıgınız olıyor mu
Sürekli farklı doktora alıyoruö randevu asistana denk geliyorum evet marmara hastanesinin orda oturuyorum bende fakat marmara ful asistan daha bi kere doktora denk gelmedim önermiyorum o yuzden kartal bi tık daha iyi geliyor kaç haftalık sizin
30+4 suan 13 hafta itibariyle marmaraya gidiyorum ben memnun kaldım sadece 2 yada 3 defa asistana denk geldim onlardan ikiside sonuc sıramdı ama bazı doktorları görmek hiç mümkün olmuyor gidilen doktora mı baglı benim sansıma mı bilmiyorum. Daha önce tuzlada ameliyat olmustum kadın hastalıklarından özel hastanede gibi ilgi gördüm odalar temiz ve hijyenikti gebeliğimde de bir müddet orda devam ettim ancak herhangi bir olumsuzlukta egitim arastırmaya yönlendiriliyorsunuz o yüzden 2 yerde kaydım var suan dogum aşamasında hala cok kararsızlık yasıyorum herkes tecrübesine göre yorumluyor her hastameyi
Tuzla da oturuyorum tuzla devlete gidiyorum bende
- Bı hastane bende arıyorum yaa. Burada yabancıyım hucbuyeri bilmiyorum bide
Bilginiz varmı acaba o hastanede prenses doğum varmı yani epiduralli normal doğum varmı ?
Marmara eğitim arastırmada var bu uygulama gebe okuluna gittim orda söylediler ancak istege baglı yapılan bir uygulama degil bence ıkınma durumunu hissiyat gittiği icin yapamadıgımzdan önermiyorlar ve bence gerekli olmadkca yapmıyorlarda dogum anındaki gidisata göre onlar yön veriyor. tuzlada yok yalnız