Merhaba mucize anneler, size bir sorum olacaktı. Istanbul Anadolu yakasında önerdiginiz bir doktor var mı, suanki doktorumu degistirmeyi düsünüyorum ama yenisi konusunda kararsız kaldım
Pendik bölge hastanesi’nde Zeyno Merve doktor var ben ona gidiyorum. Çok iyi ve istediğin her şeyi çok rahat sorabilirsin. Tavsiye ederim.
@istanbul-anneleri Bakar mısınız ?
Bende ümraniye çamlıca erdem hastanesine gidiyorum Vefa Yılmazer doktorum çok memnun kaldığım icin 2.kez de ona gidiyorum.Hastalariyla cok ilgili bir doktor cok memnunum.
Bezmialem dragos hastanesi süleyman yeniocak önerebilirim canım
Anadolu yakasının bir ucundan diğer ucuna en az iki saatte ulasılıyor o yuzden bolge semt belirtirseniz daha iyi olur gibime geldi.
Gebelik öncesi gittiğim sonrasında ilk 2 ay takibinde olduğum ancak hastaneden ayrıldığı için devam edemediğim çok sevdiğim bir doktor bey var, şuan Dragos Bezmialem hastanesinde görev yapıyor Dr. Süleyman Yeniocak
Aaaa bende ona gidiyorum, hatta yukarıdada onu tavsiye ettim.
Yaaa gerçekten mi çok iyi birisi çok sevecen bir adam keşke gitmeseydi selam söyleyin benden kendisini bilmem hatırlar mı ama
Bende seviyorum , doktorumuzu
çok sevilesi biri zaten kendisi
Ikili, dörtlü testleri de bu hastane de mi yaptırdınız
İkili testi eve bu hastanede yaptırdım.
Dörtlü teste gerek duymadı doktorumuz ve üçlü testede
Tesekkür ederim cevabınız icin, evime de yakın umarım doktorla biz de uyusuruz
Bence uyuşursunuz aynı hastanede doktor kenan karaca’ da iyi. Bizde büyükadada oturuyoruz. Lokasyon olarak bizim içinde güzel oldu.