İsmini sevmeyen anneler

Başta hiç sevmediğim ismimi eşim sayesinde sevip hatta artık ismime aşık olan biriyim.

Öncesinden değiştirmeyi bile düşünen birisiydim.

Bebegim kız olsaydi adi ipek parla olcakti ben cok begeniyorum ipek ismini :hibiscus: ama erkekmis :joy::joy:

1 Beğeni

Bende hiç sevmiyorum ismimi :sweat_smile:

Ay ben ipek ismini severim çok sevdiğim bir öğrencim vardı o kadar naif, düşünceli bir kızdı ki o aklıma geldi :blush:

1 Beğeni

Benim direkt aklıma sabiha gökçen geldi ne güzel başarılı bir kadının ismini taşıyorsunuz :blush:

1 Beğeni

Benim.doğacak kizçemin adi İpek :dove:olacak guzel isiminiz var :hugs:

1 Beğeni

Benim ismim ipek değil kuzum​:blush:,afrikanın gelinin ismi ipek,benim adım sevane :blush:

Ay hatlar karışmış pardon :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: anlamı ne acaba isminin kulağa değişik ve hoş geliyor :heart_eyes: duymamıştım hiç

Tesekkur ederim canım​:blush:Sevane isminin anlamı tam yazmıyor ama seva anlamı,.Nahl ve Enfal surelerinde geçen Seva ismi, birlik beraberlik anlamındadır. Zaten bana seva diye seslenirler bazen​:blush:

1 Beğeni

Bende çok seviyorum ismimi

Merhaba ben sizin isminizi mahlaz zannetmiştim… Gerçekten de çok güzel anlamı nedir acaba

Bende sevmemek değilde herkes yanlış söylüyor diye sinir oluyordum nereye gitsem hep ben ismimi yazardım kimse doğru anlamıyordu neyse sonunda geçen sene değistirdim kimlikte Rukiye artık çok rahatladım

Merhaba teşekkür ederim :purple_heart:

Anlamı : Dost, Dikkattli, Selahiyyetli, Ciddi demek :smiling_face:

1 Beğeni

Ben seviyorum çık şükür Miray oğluşumuda Giray koyacağım :see_no_evil: eğer kız bebişim olsaydı eşim Dora koyacaktı