İşkembe çorbası içebiliyormuyuz

merhabalar 26 haftalik hamileyim iskembe sakadata giriyor biliyorum ama yinede sormak istedim hamilelikte iskembe corbası icebiliyormuyuz​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok canınız istediyse bir kase için fazla abartmadan hiç bir şey olmaz afiyet olsun

1 Beğeni

tmm canim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Abartmadan içebilirsiniz :blush:

1 Beğeni

dr sordum aradim kendim pisirecegim dedim sen nasil ve ne ile beyazlatildigini temizlendigini biliyormusun dedi kesinlikle hayir dedi canim

1 Beğeni

O zaman içme canım sevmediğim için kendilerini bir şey diyemiyorum

1 Beğeni

icmedim canim eşim ben o icerken kuzu kuzu baktım 2 ay daha sabir​:blush:

1 Beğeni

Ben içmiştim doktorum canın ne istiyosa abartmadan yiyebilirsin demişti

1 Beğeni

Benimde bu aralar canim istiyor ama cesaret edemiyorum kimi ic kimi icme diyor doktorlar insan ne yapacaginida bilmiyor​:smile::smile:

yaptim akşam esim yedi bende kedinin cigere baktigi gibi baktim riske atmadim ilk 3 ay icinde olsa yerdim ama 7 aylik olunca canim istesede birsey fark etmez zarar gorecegine bebek yemiyveririm riske atmayalim bosver dr umda hayir dedi

Bende 4.5 ay sonra iceyim bari :joy:

1 Beğeni

icme bosver ölecek degiliz ya sabır diyelim dogduktan sonra hepsinin altindan girer ustunden cikariz insallahh​:blush:

Ayy kesinlikle 4 aydir hic bisey yiyemedim dogru düzgün zaten dogrup herseyi yemek istiyorum artik :joy: gaz maz yapar diye hic düşünmem valla :smile::smile::smile:

2 Beğeni

bencede insallah o gunleri gorecegiz hepimiz canim

Dışarda nasıl temizleniyo nasıl pişiyo pişen tencerelerin,servis edilen tabakların temizliği vs. Kasaptan alıp Evde kendim temizleyip yaptım kaçkere içtim bişi olmadı çok şükür. Doktorlar evde yapamayanlar için dışardan yemeği önermiyo bence

1 Beğeni