İsim sizce nasıl?

Kızlarr bebğimiz erkek olacak bizim bebeğimiz biraz zor oldu daha öncelerde de hep anlatmıştım tüpler tıkalıydı tüp bebek yaptık olmadı vs ama bu kendiliğinden oldu. Eşim hep derdi birgün umut doğacak diye hatta whatsap profilinde bile o yazıyor. Yani eşim Umut ismini koymak istiyor. Bende daha bebeğin varlığı bile yokken namaz kılarken çınar olacak diye geçti aklımdan. Şimdi umut Çınar olsa mı acaba diyoruz. Ama ben Umut ismine sıcak bakmıyor gibiyim kayınpederin ismi Ümit ama herkes ona Umut diyo eşimin yengeside arayıp umutcan koyun demiş şimdi umut koyunca onun ismini koacakmışız gibi olacak ama bununda benim aileme haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ama eşimide kırmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım.

2 Beğeni

Bence eşinizi de kırmayın, siz de Çınar ismini ekleyin. İkinizin de gönlü olmuş olsun :blush::cherry_blossom: Sonuçta kayınpederinizin ismi diye koymuyor eşiniz. Eşinizde Umut isminin özel bir yeri var demek ki bebek sahibi olma sürecinizden dolayı :blush:

2 Beğeni

Evet @Nuran bende öyle düşünüyorum ama biri bana aa bak kayınpederin ismini koymuşsun filan dersede çok sinir olurum. Birde mesela bnm babamında hiç oğlu yok mesela bu sefer o alınır mı ye de tereddüt ediyorum.

1 Beğeni

Babanla paylaşabilirsin bu konuyu istersen. İçine dert olacağına paylaşman ve fikrini alman daha iyi olabilir

Babam kesin kendi babasının ismini söyler. Onun için onada sormak istemiyorum. :rofl::rofl:

1 Beğeni

Umut ismini çok severim, benim için de çok anlamlı bir isim çocukluğumla ilgili özel bir yeri var. Ama çocukluğumda o isme yüklediğim anlamdan dolayı şimdi bebeğime koymak istemiyoruz. Çınar ismini de bir o kadar severim, çok yakın arkadaşımın bebişinin adı olduğu için koyamayacağım isimlerden biri.

Sizin böyle bir engeliniz yoksa koyun gitsin ikisini de​:heart_eyes: Hem kayınbabanızın ismi Ümit, başkaları Umut diyor diye bu gerçek değişmiyor. @NURAN annemizin de dediği gibi eşiniz için çok anlamlı bir isim, içinde ukde kalmaması taraftarıyım. Babanızın huyunu siz daha iyi bilirsiniz ama isimlerin ikisinin de hikayesini anlattığınızda anlayışla karşılar diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Teşekkür ederim güzel anneler :hugs::hugs: @NURAN @duygugillerdenbiri

2 Beğeni