İri bebek dediler

Kızlar az önce ultrasona girdim. 25+3 gün 800 gram dediler. tonton bebekmis :smile::astonished: ve kesin erkek dediler

5 Beğeni

Maşallah :smiling_face::nazar_amulet::nazar_amulet:

1 Beğeni

Ama böyle hızlı büyürse ya erken doğar yada sezeryan olur dedi…

Gerçi 10 yıl önce de oğlum için aynı şey söylenmişti. 3420 doğmuştu

Sağlıklı beslenince o da normale döner diye düşünüyorum. Benim kızım da tombul bebekti sezaryen oldu

1 Beğeni

Süt ürünü çok tüketiyorum… oda bebeğe çok kilo yaparmış. Yemeyim o kadar diyorum ama engel olamıyorum. Bir anda kendimi kaşar peynir yerken buluyorum

2 Beğeni

Kaşar muz ve kuruyemiş bunların tüketimini ideal seviyede tutun. Kafanıza takmayın stres yapmayın daha zaman var unutmayin

1 Beğeni

Yok ya takmam öyle şeyleri… tombul tombul severiz ne olacak :joy::joy:

1 Beğeni

Tombol bebek iyi oluyor ele avuca geliyor ama aynı düzeyde gidince yaşıtlarından önde oluyor buda kıyafet ve bez anlamında büyük almak demek oluyor. Sağlıklı olsunlar da

Oğlum 3420 doğmuştu… ilk doğum gününden 1 gün önce tartildiginda tam 12 kiloydu. Şu anda 10 yaşında ve 40 kilo :joy:

1 Beğeni

Maşallah, hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin yavrucuk :star_struck:

Bende süt ve özellikle yoğurt tüketiyorum. Yoğurt yemediğim gün kendimi eksik aç kalmış gibi hissediyorum :face_with_hand_over_mouth::yum:

1 Beğeni

Benimde 26 haftada 980 gramdı şuan 28e gircem 1 kiloyu geçiktir :sweat_smile:

Ne yiyonuz maşallah

Kaşar peynir ve çerez :joy: favorimdir :smile:

Maşallah… birde 4 kilodan fazla doguyorlarmis… birde doğurması var onu :joy:

1 Beğeni

25 e kadar kesin demediler mi cinsiyete canm :slight_smile:

Beni ikna edemediler diyelim… önce iki kere kız dediler sonra erkek dediler… nedense bende ikna olmamistim. Ama bu gün çok net bende görünce ikna oldum :joy::joy:

Sezaryan alıyolar ki

Çerez olarak ceviz duydum kabak çekirdeğe duydum başka çerez duymadım ama