İmplantasiya kanamasi nasil olur?

Son adetim kecen ay 3u olmusdu bu ay ise artik 7sine kecdik hala adet olmadim bu gun sari ve acik pembe gibi leke geldi pedime ardi gelmedi adetimde baslamadi size hamile ola bilirmiyim kecen ay usm muaynesinde olmusdum her sey yolundaydı sizce o sari acik pembe gelen leke implantasiya kanamasi ola bilirmi ?

yerleşme kanaması olabilir belki. Erken gebelik Testin varsa yap çıka bilir.

Test elə baxaq belə bilmek olmur

2si test yapmisdim bir sey yokdu

2si test elemisdim bir sey cixmadi kecen ayi yoldasim cox zamani rayonda olub 5-6 gunu alinib etmek onunla qalmag olar bilmirem

Ovulyasiya günlərinə düşübsə niye de olmasin 1dene de test ele varsa ya indi ya sabah seher

sabahda gelmese ederem cox umudlenmek istemirem sora olmasin 8i usmda hekim 13mm falikul var dedi mende 9 10 11 12 13 oldum ki partdama anina yaxin olum indi bilmirem ne olub sorada zaten alinmadi kecen ay

Folekul var nedi e hamida folekul var da basa dusmedim ilk defedi esidiremki hansisa hekim kimese bele teyin edib diaqnoz qoysun sen duzgun aybasi olursansa folekulun onsuzda var da. Vaxtini bil ortalama yumurtlama gününü texmin ele hemin vaxtlarda elaqeye girin bitdi qutardi bu qrder sade. Elediniz bugun?

yo bilirsen nece men iyulda mualice almisam falikulum partlamirdi deye indi hekim baxanda ona gire dediki falikulun var yaxsidi yeni partlayacag gecikmen olmiyacag yeni qaydasindadi her sey dunen adet oldum :confused:

1 Beğeni