İmkansız mi sizce

Arkadaslar ben 11 haftama girecegim ama bebek hareketlerini hissediyorum mumkun degil diolar ama sol tarafimdaydi kese ve bebek ve hep sol kasigimda oynuo kıpır kipir hissediyorum gaz vs degil eminim buna sizin basinjza geldimi acaba karnimda degil sol kasigimin biraz ustunde pit pit oynuo gbi

3 Beğeni

Gaz degil buna eminim die de belirttim insan kendini bilmez mi sol kasigimda put pit hareket seklinde hissediyorum

1 Beğeni

Sizinki kacinci hafta

1 Beğeni

Bende adete gore 12 ultrasyona gore 11 haftaya giricem

1 Beğeni

Yakın arkadaşımda 11 haftalık hamile oda hissede bildiğini söylüyor. bende hissediyordum ancak ihtimal vermiyordum, gazım olduğunu düşünüyordüm :joy::joy::face_with_hand_over_mouth: Affet annecim :grin::grin::heart:

1 Beğeni

Bende de olmuştu ama bebek hareketleri değil onlar canım. Resmen kalp ritmi şeklinde idi. Zamanı gelipte gerçekten bebeğim hareketlerini hissettiğinde farkı anlayacaksın eminimki :hugs:

1 Beğeni

Şuan hissetmemek mümkün değil özellikle uykuya dalacağım esnalarda sıkça hanımefendi kendilerini hatırlatıyor :grin::grin::heart:

1 Beğeni

Bende hep sol kasığımda hissediyordum çok belirgin halde

Bağırsak hareketleri ya da atardamar olabilir çünkü bebeğin organları bile daha tam oluşmadığı için hissetmeniz biraz imkansız gibi :blush:

1 Beğeni

Benim 3.hamileligim 2 kizim var zaten ben eminim yani bebek hareketine benzio kasigimda tam solda acaba karina dogru cikiyor onlarin hareketimi

Bilmiyorum ben kendimi ve vücudumu cok iyi tanirim hatta ben menopoza girdim adetim gelmeden bildim doktor bile dalga gecti yasin genc dedi degilsindir dedi ve degerlerime baktiginda menopoz oldugum ortaya cikti 2 sene cocugumuz olmadi hep imkansiz dendi ve yine adetim gelmeden hamile oldugumu bildim test yaptim doktorlar imkansiz demesine ragmen ve suan iste 11 haftalik hamileyim

Erken kasıkta seyreme yapuyorsa kız bebeğiniz olucak derim

Olabilir bende kiz hissediyorum ama baskalarida erkek erken seyreder vs dio hayirlisi olsun sagliklisi olsun bakalim

1 Beğeni

Kız kasıkta oğlan göbekte seyreme yapıyor tabikide hayırlı ve sağlıklı olması önemli

Dün doktoruma söyledim kimse inanmıyor ben bebeğimi hissediyorum diye alay etti bende inanmıyorum dedi doktor mümkün değil miş :grinning: hatta doktorla olan diyaloğumun videosu bile var kahkaha atıyor :sweat_smile:

1 Beğeni

Sen 17nci haftada sor :grin::grin:

Bnada hamile kalman imkansiz dedi fsh 300 lerde amh 0.001 idi yumurtaliklarin sonmus bir kac tane onlarda sonecek dedi sonuc bu iste :sweat_smile:

Yeni 17 haftalık olduk nasıl hissedicem merak ediyorum

1 Beğeni

Seyirme olur bebekte

Ben çok ellersem karnıma nadir tepki veriyor keyifçi kendi hiç öyle segirmiyor​:grin:

1 Beğeni