İlk ne taraftan emzireceğiniz

Kızlar bunu duyunca çooook şaşırmıştım sizlerde paylaşmak istedim ne kadar doğru bir olay bilmiyorum ama şuan oturduğum mahallede yaşanmış olduğu söyleniyor hatta bizzat çocuğun annesi anlatmış. Olay şu :

Bir kadının çocuğu var 10 yaşlarında mı ne ama inanılmaz hasta ve hastanede yatıyor. Çocuk ölmek üzere dr lar heran ölebileceğini söylüyorlar. Zaten çocuk baygın gibi yatıyormuş bir anda gözlerini açıp annesine “anne ben ilk hangi memenden emdim sağdan mı soldan mı bana bunu soracaklarını söylediler” demiş annesi ilk emdiği memeyi söylemiş ve 2 dk geçmeden çok ölmüş. :pleading_face:

Sizler hiç buna benzer şeyler duydunuz mu? Ben onun için ilk sağdan emzirmeyi düşünüyorum.

1 Beğeni

Gözlerime inanamadım :scream:

1 Beğeni

Bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım @Cansu

2 Beğeni

Yaaa :pleading_face: Sol kolayıma geldiği için ilk soldan emzirmiştim kızımı. Bunda da öyle yaparım galiba :pleading_face:

1 Beğeni

Yani soldan emdiği için mi ölmüş çocuk valla anlamadım​:pensive:

1 Beğeni

Hayır @NURAN onun için ölmedi çocuk zatwn çok hastaymış ölmeden önce insana bazı şeyler malum olurmuş ya çocuğa öbür tarafta öyle bir soru söylenmiş.

1 Beğeni

@Glsh887 Biliyorum onun için ölmediğini, olayı anladım arkadaşım ben. Sen ilk hangi taraftan emzireceğimizi sorduğun için ben ona cevaben sol taraf dedim, daha kolayıma geldiği için :blush: @Glsh887

1 Beğeni

Ayyy ben etiketi yanlış yapmışım @NURAN kusura bakma tatlı heyecanıma etiket koyacaktım :smiling_face:

2 Beğeni

inanılmaz olay olmuş:woman_facepalming: ben bebeği sol tarafıma alıp emziririm her halde o tarafım daha yatkın.

2 Beğeni

@Glsh887 Önemli değil :grin: