İlk hamilelik belirtileriniz

İlk hamilelik belirtileriniz nelerdi, kaçıncı haftadan sonra rahatlamaya basladiniz

Gebelikte adet olacakmış gibi çekilen bel bacak kasık ağrılariniz ne kadar sürdü

2 Beğeni

Kesinlikle adet olacağımı düşündüm tamamen öyle bir agriydi. İlk 3 ay boyunca da karın ağrım ve kalca ağrım çok oldu ve tabi ki mide bulantısı :sweat_smile: 3. Aydan sonra düzeldi hepsi. Şimdi 6 aya girmek üzereyim bazen belim agriyor, arada bir de karnım ağrıyor o kadar :smiling_face:

1 Beğeni

İlk belirtim mide bulantısı oldu.
Genel anlamda 16. Haftadan sonra rahatladım

1 Beğeni

Bende hep adet olacakmışım gibi kasıklarım ve belim ağrıyordu.Bir gün küçük oğlum karnıma vuracakken elinden yakaladım hayır orda bebek var vurma dedim​:flushed::roll_eyes: nasıl olduysa koruma içgüdüsüyle ve gerçekten hamileymişim.o kadar çok iştahsızlık vardı ki havuç ve sivri biber dışında hiçbir şey yiyemedim 10.haftaya kadar.Şimdi bile kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum başka yerde yemeğe saldırıyorum.

2 Beğeni

:star_struck: içgüdünüze hayran kaldım

2 Beğeni

İlk gebeliğimde tansiyon düşüklüğümden ve sigaradan tiksinmemden anlamıştım. Bu gebeliğimde de hem adet gecikmesinden hem de aşırı meme ağrısından anladım :blush:

3 Beğeni

Ben de böbrek ağrısı gibi sağ yan tarafımda bir ağrı oldu. Çok garip hissettirmişti. Ben kendimi farklı hissediyorum deyip test yaptım 3 haftalıkken öğrendim. 5. Haftaya kadar da devam etti.

1 Beğeni

Ben bacaklatımı kendime sonra toplayıp oturacağım zaman sol kasığımda küçük bir top gibi birşey hissettim ve kis oöduğunu ya da yumurtamın çok büyüdüğünü düşündüm adetim 10 gün kadar gecikti sonrasında da test yaptım ve öğrendim.

1 Beğeni

Benimde midem bulaniyodu Sigara kokusu daha bi iyrenc gelmisdi.Adet gununden bir gun once cok fazla agridim.Hep kosup baktim adet oldummu diye.Bacaklarim Belim kopuyodu.Şimdi 3 ayligiz ama hala mide bulantisi kokulardan igrenme var

1 Beğeni

İlk belirtim sicak basması oldu. Genellikle sıcak seven bir insanim.yalniz hamile oldugumda sicakdan kötü ola biliyorum. Bir de sabahlari uyanamiyordum hep uyumak istiyordum. 14 haftalik şimdi bebiş. Başka hiçbir belirtim olmadi bu zamana kadar

1 Beğeni