Arkadaşlar iyi günler 6+4 günlük hamileyim söylemesi ayıp Perşembe günü ilişkiye girdim benden kan geldi ilişkiden sonra bugün tekrar geldi normal mi sizce ilkini düşük yaptım parça kaldı kürtaj oldum sizce aynı şeyi mi yaşayacağım kan gelmesi normal mi tekrar düşük olur diye korkuyorum
Salı günü randevum var
Geçmiş olsun canım bari hastaneye gidene kadar dikkat et rabb’im korusun
Merhaba canım kanaman yoğun mu sürekli geliyor ise bekleme
Yok yoğun değil ara ara geliyor
Teşekkür ederim amin inşallah
Acile gitseydiniz keşke beklmemeseydiniz saliyi belki düşük yapıyor olabilirsiniz yada yerleşme kanaması olabilir bol bol dinlenin iş yapmayın
Düşük yapanlara ilişki yasak bunu doktorlar kendileri söylüyor birde kürtaj vakumlu yapıldı için dikkat etmeniz gerekiyor
Birde 6 ay beklenmesi gerek diye biliyorum inşallah Hayırlı haberler alırsın
2 ay erken bir donem degilmi ben metotreksat ignesi oldum en az 6 ay gebe kalmamam gerekmis
Kanaman varsa bekleme acile gitt bende kürtajdan sonra spiral taktim doktor adet düzensizliği tapar dedi 3 ay adet görmedim hastaneye gittim 2.5 aylık hamileymisim spiral takmış ama vücut kabul etmemiş hemen düşmüş dedi doktor dikkat et ben şuan 36+2 haftalık hamileyim aklına kötü seyler getirme ama hastaneye gitt acilden bakarlar belki düşük tehliken varsa ilaç verirler çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun doktorum falan bana hiçbir şey söylemedi şu kadar bekle şu kadar sürede çocuk yapma diye
Bende düşük yaptim alti haftalikti parca kalinca bende kurtaja girdim bir bucuk ay yasak koyuldu sonra adet gördüm ve tekrar denedik ucumcu ayimda hamile kaldim şuan 14 haftalık ve ilk uç ay doktor yasak dememesine rağmen ben iliskiye girmedim ve hâla da girmiyorum korkumdan düşük yapip kaybedince insan kendince yasakliyor zaten sen de keşke daha yeniyken iliski yasamasaydin insallah vajinal biseydir bebeksel değildir
Şimdi nasılsınız ?
Bugün doktora gittim kimyasal gebelik dedi doktor
O nasıl oluyomuş ki
Valla bende ilk defa duydum sabah kan vermiştim az önce sonuç çıktı doktor kanda gebe olarak gözüküyor gebelik var ama ultrasonda görünmüyor dedi bende kanamam var yogun bir şekilde geliyor nasıl gebelik olluyor dedim cuma gününe kadr kan değerin düşerse yok demektir cuma günü kesin gel tekrar bir kontrol ederiz dedi daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu
Öyle yoğun ve kıpkırmızı değilse devamlı şekilde gelmiyorsa yine de bir görün için rahat eder ama çok endişe etme yerleşme kanaması olabilir ben de 5+2 de yaşamıştım doktor endişe etme demişti yine de dikkat edilmeli tabiki
Bildiğin adet oluyormuşum gibi kan geliyor ara ara gelmiyor dünden belli sürekli geliyor yoğun ve sancılı bir sekilde
Hemen acile gitmelisin bu durumda beklemen hata