İlk hamileliğim kanamam var

Kızlar iyi akşamlar kanamam var biraz ilk hamileliğim ilk haftalardayim sizce normal mi ?

2 Beğeni

Yerleşme kanaması oluyor genelde hafif kahverengi pembesi olur ama yinede bi acile gidin görünün derim

1 Beğeni

Teşekkürler

1 Beğeni

Birde bugün sağlık ocağına gittim bana dedi ki değerin düşük 700 filan

Rica ederim. İlk haftalarda olur normaldir korkayın inşallah da bişey olmaz ama içiniz rahat olsun diyw bi Doktor’a görünün derim

Yoğun bir kanama olmaması lazım diye biliyorum lekelenme tarzında oluyor genelde yerleşme kanamaları sen yine dinle kendini artar bişey olur doktoruna danışırsın canm

Kaçıncı haftaki bnm de değerm 677di sonra 1700 oldı şimdi 100000 çıktı değer 2 güne artıyordu iki katla

5.haftamdayım ama içimi korku sarıyor

Benim bir arkadaşım da cuma günü hamile olduğunu öğrendi. Değeri 56 çıktı. Dün gece kanaması oldu. Ama ilk başta çok acık pembeydi sınra hafif kahve oldu. Ben ona dedim çok yüksek ihtimalle yerleşme kanaması. Çünkü ilk haftaların. Ama için rahat etmezse acile git dedim. Gitti ve beta değeri düşmüş. Kimyasal gebelik yaşıyormuş ve düşük yaptı. Sonra kanamask yoğunlaştı. Artık kimse için kesin diyemiyorum ya her şey olabiliyor. Bazen çok yoğun kanamada hiç ama hiçbir şey olmuyor bebek sapasağlam doğuyor dokuz ay sonra bazen hiç belirti vermiyor falan. Bence içinizin rahat etmesi için hastaneye gitmenizde fayda var. İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz

5 Beğeni

Bnmde o haftalarda değerm 677di düşük dedi dıiş gebelik kimyasl dedi çok şükür hiçbiri çıkmadı kesede göründü yani korkutma kendini Allâh büyük canım

1 Beğeni

Katılıyorum

Çok sağolun teşekkürler ama kanamam böyle hafif pembemsi öyle pek aşırı bir kanama değil ama işte ilk hamileliğim olunca korkuyorum

2 Beğeni

Yazdıklarımle asla sizi üzmek istemem inanın ki. Sizi çok iyi anlıyorum benim de her kanamam olduğunda çok endişe ettim. Annelik iç güdüsü böyle bir şey. Belki de hiç korkulan gibi bir şey yoktur ki inşallah öyledir. Ama acile gitmenizi öneririm.

3 Beğeni

Sagolun çok teşekkür ederim

2 Beğeni

Kendini strese sokma , gerilme de bak canım artıyor mu yoğunlaşıyor mu ağrın sancın oluyor mu herhangi bir anormallik oluyor mu baktın içine sinmedi kuşlun gitmedi sen ve bebişten önemli değil ya gidersiniz hemen bir acile :innocent:

1 Beğeni

Ya üzülmedim yani siz doğruları söylediniz. Bugün sağlık ocağına gittim doktorum ultrasona kattı gözükmedi sonra dedi bri iki gün sonra gel dedi ondan sonra birde üstüne biraz grip oldum

1 Beğeni

İnsan ilk gebeliği de olsa 4. Gebeliği de olsa aynı oluyor sanki . Benim şuan 2. Gebeliğim ama sanki h birşey bilmiyorum gibi o heycan korku endişe panik hali :blush::innocent::smiling_face_with_three_hearts: Allah hepimizinkine saplık sıhhat versin inşallah

2 Beğeni

Karın ağrısı filan hiç bir şeyim yok sadece kanamam var biraz bende ondan dolayı endişeliyim yine çok teşekkürler

Son adet tarihin ne peki?

Aminnn, inşallah :cherry_blossom:

1 Beğeni