Geçen gün doktora gittiğimde kesenin çok küçük olduğunu bir de alttan muayene etmek gerektiğini söyledi. Ama şimdi yazılara bakıyorum da ilk haftalarda bu çok tehlikeliymiş. Kanamam olmadı ama saatler sonra minicik bir aşırı açık kırmızı renkte akıntı geldi ama çok az. Sizce ultrasonun bir sıkıntısı olmuş mudur? O günden beri progestan kullanıyorum
İkinci gebeliğimde bana da bakmışlardı ama bir sıkıntı olmadı
Benim de kanamam olmadı ama yine de bir endişelendim
ben 2 defa baktirdim ilk gebeligim bisey olmadi
Çok teşekkür ederim
Ben de 6. Hafta baktırdım bir şey olmadı
İyi bari çünkü vicdan azabını çekiyorum o günden beri, ya bebeğime onun yüzünden bir şey olursa diye
Doktorlar bizden daha iyisini bilir canım hiç kendine dert etme. Sakıncalı bir şey olsa bakmaz ki zaten ferah tut içini
Bana da 2 kez alttan bakmisti doktor ilk haftalarda bir sey olmadi canim doktorlar kotu bir sey olacak olsa o riske girmez meeak etme .
Ama aslında çok riskli, bebeğini bu şekilde kaybeden tanıdıklarım var
Doktorlar biraz dikkatsiz bakıyor ultrasonda, özellikle kalabalık bir hastaneyse, ben alttan ultrason riskli diye biliyorum
Bana da önerildi bakılmak istenip istenmediği ben baktırmadım ama baktıranlar var benim annem ilk bebeğini vajinal ultrasondan sonra aşırı kanama yaşamış öyle kaybetmiş tam bilemiyorum aslı varmı yokmu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kötü bi şey çıkmaz belki kanamanız çok değilse bekleyebilirsiniz
Evet benim de arkadaşlarım var bunu yaşayan maalesef. Çünkü bazılarında kese aşağıda oluyor ya da bebeğin eşi önde oluyormuş, alttan ultrasonla bakıldığı zaman bebek için çok tehlikeli oluyormuş böyle zamanlarda