Merhaba anneler bende artık aranıza katıldım ilk gebeliğim bu duygunun tarifi yok ilk 4.haftamdayım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz…
Hayırlı olsun inşaAllah Allah sağlıklı şekilde kucağnıza almayı nasib edər kendjnizi çok yormayın ağır fln kaldırmayın dinlenmenize bakın. Çok sıcak suyla banyo yapmayın.Bu haftalarda ilişkide olmakta önerilmiyor.Tadını çıkarın
Merhaba hoş geldın hamişler kulübüne
Hosgeldin aramiza
Merhaba @Selin_ay1 hoşgeldiniz hayırlı olsun ilk 3 ay çok uyku oluyor. Kusmalar artarsa bebiş aç kalırsa diye endişe etmeyin ilk 3 ay depodan besleniyor
Hayırlı olsun, hoş geldiniz
Hayirli olsun benimde hic bilgim yok bende yeni hamişim hic bir sey bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum
Aramıza hoşgeldin hayırlısı olsun canım ilk üç ay kendini yorma yükseğe uzanma bol bol dinlen ve ağır kaldırma
Hayirli olsunnn ağır kaldırmayın bir yere uzanmayin ani egilip kalkmalar yapmayin sagliksiz besinlerden uzak durun kendinizi cok yormayin ilk 3 ay çok dikkat edin bu arada usutmemeyede ozen gosterin cunku hamilekikte ilac kullanimi yasak grip icin
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Siz sorun, biz cevaplayalım isterseniz
Hayırlı olsun gebeliğiniz. Ekstra yapacağınız birşey yok. Bebek kendi düzenini kuracaktır bedeninizde merak etmeyin Bulantisiz dört ay diliyorum size.
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza. İnşallah güzel bı gebelik geçirir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın