İlk gebelik, anneliğe yeni adım 🥲

Merhaba anneler​:blush: bende artık aranıza katıldım ilk gebeliğim bu duygunun tarifi yok :purple_heart: ilk 4.haftamdayım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz…:smiling_face_with_three_hearts:

8 Beğeni

Hayırlı olsun inşaAllah Allah sağlıklı şekilde kucağnıza almayı nasib edər​:smiling_face::blush::palms_up_together: kendjnizi çok yormayın ağır fln kaldırmayın dinlenmenize bakın. Çok sıcak suyla banyo yapmayın.Bu haftalarda ilişkide olmakta önerilmiyor.Tadını çıkarın​:grin:

2 Beğeni

Merhaba hoş geldın hamişler kulübüne :slight_smile:

1 Beğeni

Hosgeldin aramiza​:cherry_blossom:

2 Beğeni

Merhaba @Selin_ay1 hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: ilk 3 ay çok uyku oluyor. Kusmalar artarsa bebiş aç kalırsa diye endişe etmeyin ilk 3 ay depodan besleniyor :innocent:

1 Beğeni

Hayırlı olsun, hoş geldiniz​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hayirli olsun benimde hic bilgim yok bende yeni hamişim hic bir sey bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum :blush:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin hayırlısı olsun canım :blush: ilk üç ay kendini yorma yükseğe uzanma bol bol dinlen ve ağır kaldırma​:blush:

1 Beğeni

Hayirli olsunnn ağır kaldırmayın bir yere uzanmayin ani egilip kalkmalar yapmayin sagliksiz besinlerden uzak durun kendinizi cok yormayin ilk 3 ay çok dikkat edin bu arada usutmemeyede ozen gosterin cunku hamilekikte ilac kullanimi yasak grip icin

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Siz sorun, biz cevaplayalım isterseniz :blush:

1 Beğeni

Hayırlı olsun gebeliğiniz. Ekstra yapacağınız birşey yok. Bebek kendi düzenini kuracaktır bedeninizde merak etmeyin​:blush: Bulantisiz dört ay diliyorum size.

1 Beğeni

Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza. İnşallah güzel bı gebelik geçirir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın