Merhaba anneler Bizimle emzirme anılarınızı paylaşmak ister misiniz? İlk emzirmeniz nasıldı? Zorlandınız mı?
Ben anı kalsın diye,inşallah inşallah bebegim dogunca ilk emzirmemi videoya ceksin diycem hemşireyee.
Boylece hep izlerim ve bebegimde inşallah buyudugunde izler.allah nasip ederse boyle bir şey dusunuyorum.
Ben sezeryen olduğum için sudum hemen gelmedi,Sudum eve geldiğim gun gelmeye basladi.3 gunun tamaminda.Ama o zamana kadar alistirma olara emzirmeye calisiyordum,emerse gelir diye.mene ucu kuçukse bebek tutmakda zorluk yasayacakdir.ememiyorsa memeyi redd ede bilir.Benim gogus ucunda problemim yokdu ilk defe memeyle taniştiğinda,oyle emmeye basladiki çok tatliydi emmek istiyor ama sut gelmiyordu.Yinede her gun alistirma yapdim.3 gunun sonunda sut gelmeye başladi,cunku eve gelmisdim ve ev yemekleri yiyordum.orda sezeryenden dolayi muz falan yiyorduk ancak.Sicak sivi yemekler bile yemiyoduk.Eve gelince sudum bir geldi ki ondan sonra 1 yaşina kadar emzirdim çok sukur.
@Sevane18
@Cansu
İlk emzirmem kötü bir tecrübeydi maalesef. Meme ucumun olmamasından dolayı bebek tutamıyordu ve ben kendimi çok yıpratmıştım maalesef. Umarım bunda böyle olmaz
Ne güzel aslında sütünüzün geç gelmesi dışında bi sorun yaşamamışsınız. İnşallah benim de sizin gibi olur çok sevindim
Bu sefer tecrübeliyiz, inşallah bol bol emecek güzel kızımız
6 gönderi yeni bir konuya bölündü: Süt hakkında
@Cansu Evet, bu kez başaracağız
Evet canim ,InsAllahnormal gıdaya izin verselerdi çabuk gelirdi
Başka tecrübesini paylaşmak isteyen anne yok mu?
Aslında bu anılara çok ihtiyacımız var
İlk emzirememe desek daha doğru olur benim için. Bebeğim kuvvetli değil, ben ameliyatlıyım ve tecrübesizim…Ahh ah ne zordu, şimdi hatırladıkça tüylerim ürperiyo Ama çok şükür aştık o yolları şimdi gözü kapalı buluyo sıpam
Benimki de öyle havada yakalıyor
Ben servise çıktım 15 dk sonra bebeğim geldi. Epidural etkisi daha geçmediği için yatırarak emzirmiştim. Mememi süpürgeye kaptırmışım gibi hissetmiştim. İlk emzirmede acıma olabiliyormuş ama benim hiç acımadı.
Sizlerin ilk emzirmeniz nasıl oldu?
Eylül de direkt kapmıştı, hiç acımamıştı
Sen de süpürgeye kaptırmışsın gibi hissettin mi
Evet, hissetmiştim
Ben tutturamamıştım çok üzülmüştüm turmaz diye de korkmuştum. Sonra ordaki ebelerle birlikte başarmıştım. İnşallah 2 yaşına kadar da bırakmaz amin
Çok güzel ve tuhaftı. Doğurur doğurmaz aynı odada sişip hemen kucağıma verdiler o da sanki hep biliyomuş siye hemen emmeye başladı tabi o sırada hala doktor aşağıyı temizlemeyle uğraşıyodu ama ben kızım sayesinde hiç hissetmedim