İlk çocuk en çok kime benzer?

İlk oğlum bana benziyor

Anneanneye benzedi

Babaya benzerse sarışın yeşil gözlü anneye benzerse siyah saçlı kahverengi gözlü olucakkk :grin:ama tabiki en önemlisi sagliklı olması :heart::heart::heart:

Duyduğuma göre eşlerden hangisi hangisi daha çok seviyorsa ve hamilelikte düşkünse birbirine ona benziyormuş bakalım kim kimi daha çok seviyor :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Evet gehwkde baba oluyir :innocent:

İlk kızım aynı babası :joy:

Dedim gitti :smile::smile:

Amin diyelim​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Ilk oglum benle babasinin karışımı buda ultrason görüntüsüne gore bana benziyor ama inşallah bakalm​:grinning:

Benimki babasının kopyası :slightly_smiling_face:

Benim abim aynı dayım, ablam ve ben de halalarımın kopyasıyız. Annem ve babamdan ziyade onlara benzemişiz :smile: bakalım benim miniğim kime benzeyecek bende çok merak ediyorum :hatching_chick:

1 Beğeni

Erkek dayıya kız halaya benzer derler çoğunlukla da gerçekten öyle :sweat_smile:

Asya genine direnemem heralde Allahin diledigi olur ama %90000000 baba olacak gibi etrafimdaki melez bebisler cogu baba. anneye cok az benzeyen var :grin:

Hiçkimsede hatır bırakmayıp kafası dedesinin,gözü benim,diğer yerleride babasına benzeyen oğlum.:zipper_mouth_face:

Kaynanama öok sinirlenirim çok ta nefret ederim ona benzese yandım​:face_holding_back_tears:

Ah bu kaynanalar. Bide doğuma kadar demezler mi hele bi gelsinde ben ona neler etcem yicem yutcam falan diye duydukça geliyolar bana kapıyı bacayı kitleyesim geliyor :expressionless::smile:

Sobaya atıp pişirip yiyeceğim seni