İleri yaş hamişler

Merhaba hanımlar
Aramızda kimler ileri yaş hamileliği var
Hamileliğiniz nasıl geçiyor
Hem tanışırsınız hem de bize umut olursunuz

time lapse pregnancy GIF

@Hava 37 yaş
@Sda 39 yaş
@Flz 37 yaş diye hatırlıyorum

Filiz Hanım yaşından dolayı stresli hissediyor. Arkadaşımıza ne demek istersiniz?

1 Beğeni

Guzel geciyor sukur.
Hamileligin yasi yok benim dusunceme gore
Ana rahmine dustugu andan itibaren
Icine isliyo o sevgi o baglilik.
Daha bilincli oluyorum aksine ilk bebeklerimde
Yaptigim hatalar mesela suan yapmiyorum.
Herseyi arastiriyorum.
Bebegin hareketlerini anne karninda daha iyi takip ediyorum.
Bu mucizevi olayi rabbim anneye nasip
Etmis ne mutlu ki degerini bilmemiz lazim
Yasin kac olursa olsun.

2 Beğeni

İnşallah evladinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :hibiscus::hibiscus: @Hava

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :hibiscus::hibiscus: @Cansu

1 Beğeni

Amin canim hepimiz ins

2 Beğeni

İnşallah cooooooooooooooook aminnnnn :heart::heart::hatching_chick::palms_up_together: @Hava

2 Beğeni

Merhaha arkadaşlar benim gibi 40 yaş anneler var mı 3lü tarama yaptırdınız mi gerek varmı yaştan dolayı tedirgin oldum da . Birde 17.haftaya girdim hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.

4 Beğeni

@H.erkilic 39 dun dime abla @Flz 37 sanırım Ilk gelbelik 18-24 hissediloyor biraz geç hissedilir

1 Beğeni

Bende 34 um biraz zorlu geciyor

Bende 38 yaşındayım ve en küçüğüm 16 yaşında buda sürprizim oldu ama düşük riski var maalesef :pensive: çevremden NIPT testi yaptımalısın baskıları var. Tarama testi bence mutlaka yaptırın. Umarım hepimiz için hayırlı bir gebelik dönemi olur :pray::pray:

Bendede var progestan kulkaniyorum kanamam var cok hafif sizdede varmi

Bana progeston değilde orthowest maca verdi doktor progestondan daha etkiliymiş 6 gün oldu onu kullanıyorum eczacımızda tanıdık çok iyi bir ilaç vermiş doktor dedi. Biraz maliyetli ama %99 etkili bir ilaç tavsiye ederim

Ben bile 16 haftada kelebek çırpınışları gibi hissettim sonraki haftalarda yavaş yavaş tekmeler belirginleşti canım birpapz uzun sürüyor insan sabırsızlıkla bekliyor o harekleri :hugs:

1 Beğeni

Bana progestan yazdi lekelenme var hafuf ama atlatmisim heralde sukur

Bende aynıyım ya 33yasindayim.ondan mi acaba zor geciyor ya

1 Beğeni

38 canim 9 ayda girdim

2 Beğeni

30 yaslardan sonra her acidan zor oluyormus benim bulantim cok var daha 10 haftalik ama cok kotu oluyorum ilac kullanmama ragmen

2 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Bence testler yaptırılmalı. Hareketlerini de 20. haftadan sonra hissetmeye başlarsınız :blush: