İkizlere hamile olanlar nasıl gidiyor
Çift yumurta ikizlerine hamileyim 11 haftamdayim
İkizlere hamile olanlar nasıl gidiyor
Çift yumurta ikizlerine hamileyim 11 haftamdayim
@ikiz-bebek grupu bile var Hayırlı olsun gebeliğiniz.🪻
Hayırlı olsun.Rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.Benimde çift yumurta ikizleri.19+2 haftalığiz.Gunden güne zorlaşıyor maalesef.
Bizde 13+2 yiz şimdiden büyüdük. Çok çabuk yoruluyorum bugün uzun zaman sonra dışarı çıktım biraz yürüdüm baygınlık geçiriyordum bilmem herkeste aynı mı ama beni çok yordu bu hamilelik.
Amin inşallah cinsiyetlerini öğrendinmi zorlaşıyor derken nasıl zorluğu var bilgilendirirsen sevinirim
Bende suanlik o sıkıntılar yok sadece çok sık acikiyorum aciktigim zaman elim ayağım boşalıyor gözüm hiç birşey görmüyor
Tek yumurta ikizleri 23.haftadayim bel fıtığım nüksetti uzun zaman sonra simdiden agirlasmaya basladim yanii
Cinsiyetleri bir kız bir erkek Allah nasip ederse inşallah.Ocak ayından beri sağ elimde sinir sıkışması nuksetti ve bileklik kullanıyorum.Zorlugu haftalar ilerledikçe ağırlaşıyorsun.Egilip kalkarken zorlanıyorsun.Cok çabuk yoruluyorsun.Bebişler hareketlenmeye başlayınca midene çıkınca nefes alıp verirken zorlanıyordum.Bide benim kalp carpintilarim başladı.Ama bunların hepsi o iki bidiklar için çekmeye değer.Yeterki sağlıklı dünyaya gelsinler.
Canım senin bebişlerin sağlığı ne durumda.Yanliş hatırlamıyorsam biri geriden geliyordu.Son durumlar nedir.
Çok geçmiş olsun onun haricinde bı sıkıntınız oldumu
Geçmiş olsun rabbim kolaylık versin inşallah benim üç bebe daha var onlar yoruyor zaten daha bu haftada nefes nefese kalıyorum birşey yapmadan ama uykularım çok bozuk neden bilmiyorum hamile kaldigimdan beri geceleri yatamiyorum
Allahima cok şükür cok sağlıklı ikiside ama birisi biraz ufak devm ediyor
Yok çok şükür.Herhangi bir sıkıntım yok suanlik
Oyyy maşallah çok şükür.Cok sevindim tatlım.Zamanla ufak olanda ötekine yetişir canım hiç merak etme.Benimkilerin aralarında da 1 hafta var.Doktor zamanla yetişir birbirlerine dedi.
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsinler