Ikiz gebelikte dikiş

Merhabalar arkadaşlar 18 haftalık ikiz gebesiyim doktorum 16 haftalikken rahim uzunluguna bakti kapali uzunlugu 35 iyi dedi ama duyduguma gore ikiz gebelerde dikis atiliyormus dusuk olmasin diye korkmaya basladim size de dikis atildi mi

Benim ikiz gebeligim yoktu ama rahim agzim kisa oldugu icin dikis atılmıştı gecen hafta aldılar dikislerimi. Ama ikiz gebeligi olanlara atildigini cok duydum .burada ikizi olup dikisi olan biri vardi o da dogum yapti bulamadim ismini .dikis hakkinda sorun varsa yardimci olurum

1 Beğeni

Benim arkadaşım ikiz doğurdu, ona da dikiş atılmadı. Sorun yok dediyse doktorun yoktur içine ferah tut

1 Beğeni

Rahim agzin kapali iyi dedi ama daha sonra kisalma yada acilma ihtimali korkuttu umarim korktugum gibi birsey olmaz

İnşallah cok teşekkür ederim

Korkma canim sık sık bakar doktorun zaten olursa dikis atilir dikiste korkulacak birsey yok .insallah gerek kalmaz tabiki .saglikla alin kucaginiza insallah :pray:

1 Beğeni

Amin inşallah cok teşekkür ederim

Merhaba canım 24 haftalık ikiz hamileyim her kontrolde bakılıyor rahim uzunluguna en son 34 mm di bana dikiş atılmadı 2.5 altına düşerse galiba dikiş atılıyor ki dikisinde belirli bir haftaları var o dönemde atılıyor diye biliyorum suanlik bir problemim yok çok şükür

1 Beğeni

Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah detayli ultrasonu kacinci haftada yaptırdınız

Size kaç haftalıkken attılar dikişi ve dikişten sonra süreç nasıl ilerliyor biraz bahsederseniz çok sevinirim

Benim rahim kisaligim 21. Haftada farkedildi.16.haftada baktiklarinda yoktu.hafif genel anestezi ile ameliyathanede dikis atiliyor 10 dk falan sürdü.tabi dikisim oldugu icin surekli yattim ayaga kalkmak yasakti çünkü dikis atabilir tutmayabilir vs.36. Haftamda artik dikislerim alindi genelde 36 37de aliniyor zaten.rahim agzin acik oldugu icinde istesen de yuruyemiyorsun oturamiyorsun orada bir aci sizlanma oluyor haliyle.tabi herkesin vucudu farklidir.simdi 37+5im haftaya pazartesi sezeryan olucam kismetse :smiling_face_with_three_hearts:tabiki bu normal doguma asla engel degil fakat ben bu sekilde tercih ettim

1 Beğeni

Saglikla kucağınıza alin inşallah

Benim bugün randevum var öncesinde bi düştüğüm var doktorum 14. Haftada dikiş atarız demişti bugün 6 haftalık olduk rutin kontrole gidiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah. Sağ salim alın kucağınıza inşallah :hugs:

1 Beğeni

23 haftada yaptırdım randevu sorunundan dolayı ama ikiz gebelikte 22 haftadan önce yapılması istemiyor Dr öyle söylemişti

Evet genelde atilacaksa o haftalar en uygun olarak görülüyor. Sizde saglikla alin kucaginiza insalah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kesinlikle korkmayin ikiz gebeyim 34 haftaligim 16 haftasinda serkilaj oldum dusuk riskiniz 26 haftasi biter 26 hafta sonrasi ise erken dogum olmasin diye yapilir korkulacak hic bir durum degil ameliyatta asla birsey hisetmezsiniz ciktiktan sonra sadece tampon cikarilirken hafif agri oluyor sonrasi sikinti yok birde serkilas sonrasi surekli vajinada kasinti olusuyor doktorunuza fitil ve krem isteyin saglikla kucaginiza alırsınız insallah ikizlerinizi

Bende 33 hafta ikiz gebeyim insallah zamaninda gelirler