İkiz gebelik suphesi

Beta dan ikiz gebelik olup olmadig nasil anlasilir acaba 4+1 de bu cikti betam

1 Beğeni

4+1 mi benimde şüphem var eğer varsa 4+1 hafta gösteriyor uygulama inşallah vardır :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Bu arada aramıza hoşgeldin :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: gebeliğin hayırlı olsun :heart:

Canım 4+1 haftanda ne belirtileri yaşadın kasik ağrısı felan adet olacakmış gibi şeyler yaşadın mı

Merhaba canim hayirli olsun. Benim de 5 haftalikken 4388 cikmisti. Herkes ikiz gebelik olabilir dedi.ama doktor yuksek olmasi her zaman ikiz gebelik anlamina gelmez. Bebegin saglikli tutunduguna işarettir dedi

Beta değeriyle anlaşılmaz ilerleyen haftalarda belli olur çoğul gebelikler

Benim 4 haftada 4.371 çıktı ilk muayene olduğum Dr daha çok yeni yanında bı kese daha oluşabilir demişti ama tek bebek gördük ha geçen burda birisi 12+2 de ikiz bebeği olduğunu öğrendi hala düşünüyorum acaba diye :joy:

Sadece kese belli olunca olur degil mi ikiz oldugu

Benim bir kizim birde dusuk gecmisin var nasip olursa bu üçüncüsü ama betayi bi kadar yuksek gormedim ikinci gebelikte

Ben toyum yani ilk gebelik daha öncede böyle şeyler de hiç bilgim yoktu başıma geldikçe araştırıyorum :roll_eyes:

Bazen kese belli olduktan haftalar sonra yeni kese görünüyor

Bence ikiz gebelik olabilir

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

Teşekkür ederim cok sag olun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: