İkiz gebelik baskı

Kızlar tek yumurta ikizi 26 haftalık hamileyim kaburgalarım aşırı batıyo nefes alamıyorum bi anda ağırlaştım ne yapacağımı bilmiyorum hiç rahat değilim benim gibi olanlar varsa neler yapıyolar yardımcı olabilir misiniz

@ikiz-bebek sizde durum nedir?

24 haftalik olduk ama bel sirt agrilarim basladi onun dışında cok sukur herhangi bir problem yok

1 Beğeni

Bnm de yirmidokuz oldu ama yirmibesinci haftadan beri mide yanması bni mahfediyor başlarda şurup iyi geliyordu artk etki etmiyor.bi de çoğu zamn nefes darlığı yaşıyorum.bebeklerin yeri dar olduğu için yukarı doğru daha fazla baskı oluyor

32 olcaz bizde hayırlısıyla inşallah :pray:t2: noluyosa birden bire oluyo zaten aniden bi ağırlık geliyo 28 den beri bende öyleyim 10 dakkalık işi yarım saatte anca yapıyorum yada 1 gün iş yaptıysam 3 gün onun halsizliğini yaşıyorum birden bire ağırlaşmak normal artık. Bol bol dinlenmekten başka yapacak bişey yok maalesef ki. Rabbim sağlıkli sıhhatli hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah :pray:t2::heart:

Bende ikiz gebeyim 30 haftalık oldum ama gerçekten nefes almakta çok zorlaniyorum özellikle ilk uzandigimda nefesimi zor çekiyorum evet çok ağırlık oluyor baskı oluyor ozel bölge kemiklerim kırık gibi yuruyemiyoum

Bende ikiz gebeyim 19 haftalik ama maalesef minyon bir kadınım 155 boyum var ve yürüdükçe karnim asagiya cekiliyor sanki geriliyor. birden büyüdü çünkü sırt bel karin ağrısı yatarken falan cok fazla. Yarim saat yuruyunce oturacak yer ariyorum resmen