İlk doğum normal şuan ikinciye hamileyim ve normal doğum sancılarının ağırlığını biliyorum bu yüzden çok korkuyorum acaba ikinci doğum daha mı kolay olur bilenler bilgi verirse sevinirim
Benimki de ikinci ve şuan bende çok korkuyorum
İlki normalmiydi sizinde
Evet ilk normaldi ve dokuz yıl çocuk düşünmedim psikolojim bozulmuştu korkudan suni sancıyla doğum yaptım peki sizin şuan ki gebeliğiniz ne kadarlik
Benim 3 gebeliğim ilk ikisi normal oldu inşallah bunu da normal istiyorum bı aksilik çıkmazsa ilki suni sancı ile doğum yaptım çok çektim o daha zor ikinci de evde çektim sancımı suyum patladı gittim hastaneye yatağa yattım ebe suni sancı getirdi tam takacakti dedim takma çocuğun kafası çıkmak üzere dedi saçmalamayin nasıl bileceksin dedim eğil bak görürsün baktı gerçekten kafasıni gördü direk doğumhaneye geçtim 30 dk içinde bitti yani demem o ki her doğum bir değil canım korkma insanın kendi sancısi ile doğumu daha kolay
Ooo sizin üçüncü ve iyi cesaret maşallah ilkinde sancım olmadığı için suni yedim ikincide tekrar gelmezse sancım ondan korkuyorum hangi sehirdesiniz
Ben İstanbul’dayim evet biri 14 biri 9 yaşında oğlum var buda üçüncü oğlum olacak
Maşallah rabbim size bağışlasın kızı tutturana kadar devammi yoksa
İlkinde benimde suyum patladı hiç açılmam yoktu suni sancı yedim 9 -10 saat sonra normal doğum yaptim
O zman sizin bunda da bence kendi sanciniz gelir diye düşünüyorum ne kadarlık gebeliginiz
Eşime kalırsa istiyor brnde istiyorum ama hem hayat şartları hem onların geleceği imkansız
36+6 günlük olduk bugün
Valla dediğim gibi su zamanda zor valla ben ikinciyi zor dusundum
Benim şuan ikinci çok yeni 1 ay falan ama ilk doğum ağrılarını bildiğim için korku başladı bile çoktan ilkini 6 saat sürdü bu ikinci nasıl olur herkes farklı söylüyor Allah’a emanet dogurcaz heralde
Sizin az kalmış doğuma benim daha 10 haftalik
Bence doğru doktoru bulduktan sonra rahat olur diye düşünüyorum hastane doktor çok önemli bende doğma büyüme istanbulluyum ama iş sebebiyle Van’da yaşıyorum bir yıldır
Hiç korkmayın YouTube videolar var o egzersizleri yapın hrm doğumunuz kolay olurhem açılmaniz
Evet o biraz şans işi bide ıkınma tekniklerini bilirsen rahat olur heralde ama bende nefes darlığı oldu ilk dogumdan sonra
Aynen çok doğru doktor ve ekibi çok önemli
Sizin ikinci nasıl bir aylık o kısmı anlayamadım