İKİNCİ CİZGİ varmı sizce

Heyecandan yana korkudan benim 13 aylık oğlum var ikisinide nasıl bakarım nasıl ederim diye korkuyorum :blush:

1 Beğeni

Benim ilk kızım 8 aylıkken ikizlere gebe kalmıştım. 3 ü bir arada büyüdüler kuzum. Merak etme Allah sabrını veriyor :sparkling_heart::smiling_face:

1 Beğeni

Ay massalah hemde ikiz çok zor Ben bir tanede zorlandım iki olursa neyaparim diyorum Allah yardımcın olsun. Valla :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde kızım 16 aylık ve 5 aylık hamileyim :sweat_smile:korkma bebis karnında buyudukce cesaret geliyor ben de ilk öğrendiğimde çok garip duygulardaydim. Şimdi çok şükür herseyi halledebilirim düşüncesi olustu

Ay inan ben ikizler daha kolaymış diyorum. Tek çocuk pek huysuz oluyor. Büyük kızım hala huysuz ve çok enerjik. Birde aramızda kalsın büyük kızım çok dağınık :face_with_hand_over_mouth::rofl: ikizlerim daha derli topludur

Bana sabahları bir karamsarlık bı kötü oluyorum hamileysen diye korku oluyor sabahlari sonra yavaş yavaş geçiyor . Senin bebeğinde daha küçük

İkizlerin hamileliği tek bebekde daha zor olmuyor mu

Yok kuzum aksine ben çok aktiftim. Yer az olunca pek hareket edemediler ama büyük kızım beni doğuma kadar çok zorladı. Hiç uyutmadı

1 Beğeni

Ne yaptın kan verdin mi

Canım az bekle istersen çok erken yapıyor olabilirsin geç döllenme olabilir kendine dikkat et tutunsun çocuk Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Yaptınız mı merak ettim

1 Beğeni

Yok canım gidemedim bende doktor korkusu var . Zaten hamileysem var mı yok mu stres yaptım adetim biraz daha geçse net olsun öyle gidecem :blush:

Aynen gidemiyorum zaten doktora Bekliyorum adet olmadim bide Bende bortolin kisti cikdi bilirmisin bilmiyorum onla ugrasiyorum

Yok canım gitmedim adetde olmadım beklemedeyim daha. Bir yandan olsun bir yandan olmasın korkularindayim valla . Varsa net olsun öyle giderim diye düşünüyorum bide burda sağlık ocağına gidemedim yeni tasindik kayıt aldirmadik bir yakinla gitmem lazımmış

1 Beğeni

İçini rahatlatacak olan kendi serüvenimi anlatayım oğlum beş aylık ve ben şuan ikinciye gebeyim tamamen beklenmedik vardır Rabbimin bir hikmeti

1 Beğeni

Haberini bekliyoruz :smiling_face:

bu benim ilk testim, şuan 36+3üz…. yine de heycanlandırmak istemem biraz bekleyip kan vermek en sağlıklısı… ilk testim böyleydi ve kan ardından ultrason için 2 hafta bekledim doktor 5 haftalık demişti. dilerim gönlünüzden geçen en güzel şekilde nasip olur

Sen isteyerek mi ikinci bebeği yarın ki oğlun daha Cook ufak 5 aylık :blush: rabbim hayırlı güzel evlat eylesin inşallah :folded_hands: ikisine nasıl bakacaksın bide biz kaynanamla felan kavgaliyiz annemde başka memlekette yanıma alcm tasindircam ama Tekim şuanda eşimde hep isde o sebeble yanlızım çocuk var bide ikinci ben Mardin kapı şen olur diye sokaklara çıkarım :joy:

Merhaba benimde kıpkırmızı değildi ama daha belirgindi benim regl günüm düzenli olur zaten olacağım gün yaptım beklemediğim bir gebelikti aslında çünkü benimde bir oğlum 7 yaşında diğeri çok küçük 16 aylık daha o yüzden çok ağladım çok üzüldüm 4 gün oldu öğreneli bugün kabullendim ama sanki tabi ben 2 tane test yapıp inanmadığım için gidip kan da verdim onda da çıkınca kabullendim artık şimdi de bir yandan seviniyorum sanki :smiling_face_with_three_hearts: sizinde varsa bebiş sağlıkla sıhhatli gelsin inşallah :white_heart:

Süpriz canım :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni