İkili test sonucu

Kızlar selam ikili test yaptırdım e nabızdaki sonuç papp a 7.6 beta hcg 25 daha grafiği almadım yaşım 33 ikili test günü nt ense kalınlığı 1.7mm çıkmıştı bilen varmı yarın doktora gideceğim belki bu sonuçlar bişwy ifade etmez ama sormak istedim

1 Like

Merhabalar, e nabız’dan sonucunuza bakabilirsiniz eğer değer dışıysa kırmızı ile belirtiyor, bu umarım yardımcı olur bende değerler kaç olmalı bilmiyorum ama e nabız dan gitmeden önce böyle bakmıştım :smiling_face::smiling_face:

179571127.pdf (187.3 KB) Grafik bu şekilde.çıkmış ama anlamadım :pensive:

E nabızda referans aralığı belirtilmediği için riskli de olsa normal gözüküyor bende sizin gibi kırmızı değil normal diye gitmiştim yüksek riskli çıkmış sonucum neye uğradığımı şaşırmıştım normal diye bildiğim için

Grafiği indirdim grafikte bir sorun gözükmüyor siz grafiğe bakabildinizmi

Grafik az önce baktım riskli gözükmüyor 1:250 altı riskli diye biliyorum benim e nabız sonuçları normal işareti vardı ama sizinkinden çok yüksekti

Benimki boyleydi doktor her sey normal dedi

Sizin sonucunuzda normal görünüyor

Asıl önemli olan grafikmiş sanırım

Evet yapay zekaya sordum oda normal dedi yarın sabah kontrolüm var hayırlısıyla sizinde normal sonuçlaeınız değilmi

Evet benimkide normal cok şükür :slightly_smiling_face:

Yarın doktor söyleyince bende rahat edicem :slight_smile: çok şükür kaç haftalıksınız

12 haftaliğiz, siz ?

Sata göre 12+4üm gelişimi 13 haftalık dedi yakınız ne güzel

Benimde aynı, suan normalde 12+4 gelisim 13 :slight_smile:

1 Like

Size tahminde bulundularmı :slight_smile: sağlıkla gelsinler :slight_smile:

İnşallah sağlıkla gelirler :slight_smile: Tahminde bulunmadi doktor simdilik goremedim dedi? Bir sonraki randevuya umut besliyoruz bakalim :face_with_hand_over_mouth:

Size bulundular mi?

Yok az çok belli olur ama yanılma olabilir erken dedi :slight_smile: 25inde özelde randevum var gösterirse ozaman artık :slight_smile: sadece kızımdan farklı hamileliğim değişiklik olarak o var :slight_smile:

Benimde randevum 25inde bende o gun ogrenmeyi bekliyorum :face_with_hand_over_mouth: Ne cok tesaduf oldu Benim ilk hamileliğim ilk günden beri erkek gibi hissediyorum bende Saglikli olsun da Allah ne verirse kabul

1 Like

Bende öyle hissediyorum ama nasip kısmet işte sağlıklı olsunlarda :slight_smile:

1 Like