İkili tarama

Hanımlar ikili tarama testi yaptırdınız mıı?

1 Beğeni

Evet yaptırdım canım.

1 Beğeni

Ben yaptırdım canım ama bu testler kesin sonuç vermiyor bilgin olsun

Evet bugün kan verdim bende doktor da hani allah korusun bi sıkıntı varsa tedavisi yok diyince bi korku sarmaya başladı inşallah temiz gelir sonuçlarımız​:pray:

1 Beğeni

Canım, olasılık gösteriyor. Ama genelde şöyle diyim sana içini ferah tut. Risk çıksa bile daha ileri seviye testlerle kesin sonuç alırsın. Gen testi var mesela. Bir de güzel gelir​:pray:t2::pray:t2::pray:t2::four_leaf_clover:

İnşallah hiç onlara gerek kalmaz. Çok teşekkür ederim :pray:

1 Beğeni

İnşallah canım . Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

1 Beğeni

bnde yaptırdım ama sadece 2li istedim 3lüde amniyon sıvısı alalım mi dediler kabul etmedim

Evet yaptırdım çok moralim bozuk kizlar Dow sendurumu olma olasılığı çok yüksek dedi doktor sıvı almamız lazım dedi ne yapacam Sivas’ta yokmuş bide Kayseri’ye gönderiyor beni ultrasyonda herşey normal gözüküyor ama kanda sonuçlar öyle çıktı yasa bagli down sendurumu ağlamaktan helak oldum artik

Çok geçmiş olsun inşallah çocuğunuzu sağ salim kucağınıza alırsınız siz Allah’a güvenin bişey olmaz inşallah yaşınız kacti

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallah bişey çıkmaz rabbim herkesin yardımcısı olsun

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım, allah yardımcın olsun. Sivas-kayseri uzak değil aslında. Onun yerine gen testi yapsak hocam desen sonuçta o kandan yapılıyor ve sivasta yapılır bence.

1 Beğeni

39 yaşındayım tşk ederim

Gen testi ne onda belli oluyor mu down sendurumu olup olmayacagi

Evet %100 sonuç

1 Beğeni

Daha haftan geçmemiştir, sıvı aldırmaktan daha mantıklı. Daha kolay işlem kan veriyorsun.

Bı arastiriyim ilk duydum tşk ederim

Sen hocam bunu yapsak de bence daha rahat olur sana.

Sivasta üniversite hastanesi yokmuydu

Canım araştır, doktorada bunu söyle. Gen testi yapalım de, sıvı aldırmak daha zor işlem olur gerçekten senin için. Bir de üniversite hastanesinde kadın doğum takibi vardır illaki orayada gitsen süper olmaz mı. Tek doktora bağlı kalma canım benim

1 Beğeni

Ben haftaya yaptırcam