Iki li 5arama testi ozelde mi devlette mi

11 haftalik hamileyim ozel hastaneye gid8yorum ikili tarama testi yapilacak dedi ucretli tabi devlette mi yaptirmali testi ozelde mi

Bende 12 haftalik olacam yarın perşembe doktora gidecem tarama testi ve kontrol için devlet hastanesinde yapılır diye duydum ama emin değilim bilen varsa yazsın öğrenelim :sparkling_heart:

1 Beğeni

Fark etmiyor özelde olanın aynısı devlette yapılıyor zaten özelde ücretli bence gerek yok yarın benimde randevu günüm aynı zamanda ikili tarama testi yapılacak bakalım

Bende devlette yaptırcam canım nisanda 12 haftalık olucaz şimdiden randevu aldım hiç bi fark yok testi devlette yaptırıp kendi doktoruma götürcem sonuçları

Bulunduğunuz şehirde, şehir hastanesi varsa devlette yapılıyor. Şehir hastanesi yoksa özelde yapılıyor

Bende yarın yaptırcam ama korkuyorum bişey çıkarsa diye

Ben yaptırdım çok şükür bi sıkıntı çıkmadı inşallah sendede bi sıkıntı çıkmaz moralini yüksek tut güzel düşün ki güzel çıksın :sparkling_heart:

Devlette yaptırmıştım ben kadın doğumcu perinatologa yönlendirdi. Önce ultrasonla bebeğe bakiliyor sonra kan testl verlyorsunuz. Ama uyarmak isterim kanda düşük bir riskimiz ciktigi icin demedikleri kalmadı. Haftalarim ağlamakla geçti. Simdi 37. Haftadayiz hic bir sıkıntı yok bebekte cok şükür. Hala aklima geldikce keske o testi yaptirmasaydim derim :melting_face:

1 Beğeni

Ben testimi devlette yaptırdım ama özelde takip ediyorum o yüzden özel Dr yorumunu istedim devletten yorum istemedim zaten onlarda bir açıklama yapmadı ben de sonucu alıp çıktım

İnşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için cinsiyet öğrendinmi

1 Beğeni

İnşallah ya diğer testleri takmıyom da bu test düşündürüyor

Burdaki yorumları da okudukça

Benim doğumum yakın canim 37 haftalik oldum haftaya pazartesi 38 olacam dogum heran olabilir kızım olacak :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: umarım seninde hamileliğin güzel geçer sorun yaşamazsın sağlıkla gelsin bebislerimiz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin Rabbim kimseyi o yolda bırakmasın sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah :blush:

1 Beğeni

Amin canım

1 Beğeni

Kızlar ikili tarama testini yapmak zorunlu mu ? . Ne gelirse Allah’tan gelir hani herhangi bir sorun varsa da . Bir de ben randevu bulamadım hiç

Merhaba, testler zorunlu değil. Eşim ile ortak karar ile biz 2-3-4 hiçbirini yaptırmadık. Çünkü hiçbir test kesin sonuç vermiyor. Herkesin bakış açışı tabii ki farklı. Ben bir ara ikileme düştüm yaptırsak mı yaptırmasak mı diye ve sağlık ocağındaki hemşire ile detaylı görüşüp fikrini aldım bana net sonucu ve garantisi olmadığı için sadece detaylı ultrason yaptırabilirsin orada en azından net her şeyi görürsün diye yönlendirme yaptı. O yüzden sadece detaylı ultrason yaptıracağız.

Bende açıkçası yaptırma taraftarı değilim . Doktorlar bir baski uygulamıyor değil mi neden yaptırmadın falan diyeb

Muayene olduğum hiçbir doktor bir baskı uygulamadı, zaten baskı uygulamaları da doğru değil bir vatandaş olarak karar yetkini kimse sorgulayamaz.

Ben devlette yaptırdım aynı işlemi yapıyorlar o kadar para vermeye gerek yok bence yinede sen bilirsin :smiling_face_with_three_hearts: