İki kizdan sonra

Iyi aksamlar arkadaslar iki kizim var cok sukur suan ucuncusune hamileyim 14 haftalikken doktorum yuzde doksan erkek dedi 17 haftalikken kiz dedi. Iki kizdan sonra birde hayirli saglikli bir oglum olsun cok isterim var mi benim gibi bir durum yasayan

1 Beğeni

14de neye göre 90 erkek deyip sonra kız dediler acaba

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Bende iki oğlumdan sonra bir kızım olur belki dedim ama nasip değilmiş bu da erkek oldu şans sağlıklı olsun yeter :blush:

Bende cok erken degil mi dedim hayir bak cikinti var gorunuyor dedi o ladar emin konustuki bende oyle dusundum heveslendim

Sanirim neyi cok istiyorsak onunla imtihan oluyoruz kizida erkegide tatmak istiyoruz ama kismet

3 Beğeni

Sağlıklı olsun canim benim iki kızım var 3cuncude kız olsun istedik herşey nasip erkek mis saglikliolsun

Belki kız dyien yanlış görmüştür

Bende oyle dua ediyorum insallah gunaha girmiyorumdur iki kizim var birde oglum olsa insallah

3 Beğeni

Devlet miydi kız diyen

Evet ayni doktor devlette

Aynen canım Allah büyük inşallah herkesin gönlüne göre verir hakkımızda hayırlısı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Devlet yanlış görüyor bence genelde bir de özele gidin derim

kese resmin varmı ? 10 haftalık altında olmasın ama

1 Beğeni

Benimde iki kızım var bende hep öyle dua ettim 16.haftamda gittim kız dedi daha detaylıya girmedim ama içime hep oğlan doğmuştu bende bilmiyorum bakalım nasip hayırlısı Allah’tan

Benim resmi yorumlar mısınız

kız cnm bu bebis

1 Beğeni

Neye gore bakiyorsun merak ettim benim kese reesmini atayim

Ben özele gittim erkek dedi çıkıntı var sizde bakın dedi vardı bilmiyorum 15 te bugün gittik kız dedi 16 da bnmde kızım vardı oğlum olsun istedim Allah istiyene demeki vermiyor kurban olduğum

Anlamadim sizinkinimide kiz sonra erkek dediler