Iyi aksamlar arkadaslar iki kizim var cok sukur suan ucuncusune hamileyim 14 haftalikken doktorum yuzde doksan erkek dedi 17 haftalikken kiz dedi. Iki kizdan sonra birde hayirli saglikli bir oglum olsun cok isterim var mi benim gibi bir durum yasayan
14de neye göre 90 erkek deyip sonra kız dediler acaba
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Bende iki oğlumdan sonra bir kızım olur belki dedim ama nasip değilmiş bu da erkek oldu şans sağlıklı olsun yeter
Bende cok erken degil mi dedim hayir bak cikinti var gorunuyor dedi o ladar emin konustuki bende oyle dusundum heveslendim
Sanirim neyi cok istiyorsak onunla imtihan oluyoruz kizida erkegide tatmak istiyoruz ama kismet
Sağlıklı olsun canim benim iki kızım var 3cuncude kız olsun istedik herşey nasip erkek mis saglikliolsun
Belki kız dyien yanlış görmüştür
Bende oyle dua ediyorum insallah gunaha girmiyorumdur iki kizim var birde oglum olsa insallah
Devlet miydi kız diyen
Evet ayni doktor devlette
Aynen canım Allah büyük inşallah herkesin gönlüne göre verir hakkımızda hayırlısı olsun
Devlet yanlış görüyor bence genelde bir de özele gidin derim
kese resmin varmı ? 10 haftalık altında olmasın ama
Benimde iki kızım var bende hep öyle dua ettim 16.haftamda gittim kız dedi daha detaylıya girmedim ama içime hep oğlan doğmuştu bende bilmiyorum bakalım nasip hayırlısı Allah’tan
kız cnm bu bebis
Neye gore bakiyorsun merak ettim benim kese reesmini atayim
Ben özele gittim erkek dedi çıkıntı var sizde bakın dedi vardı bilmiyorum 15 te bugün gittik kız dedi 16 da bnmde kızım vardı oğlum olsun istedim Allah istiyene demeki vermiyor kurban olduğum
Anlamadim sizinkinimide kiz sonra erkek dediler