İki kez veya üç kez sezeryan olan anneler bakabilir mi?

Arkadaşlar heyecan yapmaya başladım. 32ci haftadayım. Bu ikinci sezeryanım olacak. Bir hafta sonra tarih verecek doktorum. Bebiş biraz tombik. Normal doğum yapmak istiyordum ama kilolu bebek olduğu için riske atmayalım dedi doktor. Doğum pozisyonunu da almış dobişko. İkinci sezeryan olan anneler nasıldı ilkinden sonra toparlanmanız?

Kaç kilo benim oğlum da fena değildi normal yaptim ama arkadaşım iki tane sezeryan oldu hem de çocukların arasında 15 ay var 2 haftada toparlandı

1 Beğeni

29 haftalıkken 1700 gram idi bir hafta sonra tekrar bakılacak kilosuna, benim ilkiyle arasında 5 yas var

Merhaba benimde 3.sezaryanım olacak. Senin gibi bebiş biraz kilolu 34.haftadayız ama daha günüm belli değil ve zaman yaklaştıkca bende sitreste artıyor. İlk sezaryanım çok rahattı ama 2.çok zor geçti benim iyileşme sürem ağrılıydı ama o zaman büyük kızım da çocuktu 2 buçuk yaşındaydı ve onla ilgilenmek için hemen ayağa kalkmıştım ona bağlıyorum

1 Beğeni

İnsallah şimdi hızlı toparlarsınız. Ben de kızımı ihmal etmek istemiyorum bir yandan onun da stresi var üzerimde.

İnş cnm sende hemen ayağı kalkarsın inş. Benim kızlar daha büyük biraz daha dikkat edeceğim. Hem 2. Sezaryanda 1 gece yatmıştım mutlaka 2 gece kalıp dinlenmek lazım diye düşünüyorum

1 Beğeni

İkinciyi olcam pazartesi günü nasipse, 38+4 olmuş olcaz ilk doğumum da mastit oldum onun acısından sezeryan falan hissetmedim bu kez nasıl olur bilmiyorum. Dua ediyorum bekleyen dileyen kim varsa sağ salim kavuşsun sizlerde bana edin :hatching_chick::two_hearts:

İnsallah sag salim alırsın kucagina ve süreci kolay atlatıp hızlı iyileşirsin.:folded_hands: İlk çocuğunla arasında kaç yaş var?

İlk çocuğum şuan 4.5 yasinda aralarında 5 yaştan biraz fazla olmuş olcak nasipse

1 Beğeni

Benimkilerin de arasında 5 yas 8 ay olacak. Bugün hastaneden gün verdiler 10 Mart’a doğumum olacak. Heyecan yaptım şimdiden. İlk sezeryandan sonra titreme olmuştu bende. Bu sefer öncesinde anestezi uzmanı ile konuşacağım bunu azaltmak için ne yapılabilir gibi.

1 Beğeni

Maşallah Allah bagışlasın aynı benimkiler gibi olcak araları :two_hearts: sağ salim kavusun

1 Beğeni

15 ay sonra mı normal doğum yaptı sezeryandn

Bir de alt karın bölgem ağrıyor 2 gündür sezeryan yerim 2 hamileliğim doktor 1 ay sonra gel gün vereceğim dedi kan tahlili filan ver dedi kansızlık var mı yok mu diye ağrıması normal mi kızlar?

Doğumunuz oldu sanırım. Nasılsınız?

Her sezaryen bir öncekine göre elbetteki daha zor toparlanma sürecine sahip oluyor ama şu da bi gerçek ki ne kadar kendini yormazsan o kadar çabuk toparlanıyorsun. Ben üçüncüyü oldum evde iki tane daha çocuk var yanımda kimse yok o yüzden yatıp dinlenme şansım olmadı ama öyle yada böyle toparlanıyoruz :slight_smile: Doğum sonrası titreme çok normal bir durum aşırı derece de kan kaybı oluyor plasenta ve bebek çıkışıyla bu nedenle o titremeyi yaşıyormuşuz, bende yaşadım iliklerime kadar :slight_smile: Bu arada bende ikinci gece kalmadan çıktım çok pişmanım. Eve gideyim bir an önce dedim ama bence kesinlikle hastanede kalınmalı. Allah yardımcın olsun bir an önce toparlanırsın inşallah.

1 Beğeni

Yok canım ikisi de sezeryan

Kız benim eltimin 5. Sezeryanı oldu ona birşey olmadıysa sana da birşey olmaz inşallah :grin::grin::grin: