Kızlar bugün devlet hastanesine gittim kadın doğuma kendi doktorumun istediği testleri yaptırmak için özelde maliyetli oluyor diye devlette yaptırdım bide karın ultrason istedim doktordan baktı kese var dedi 10mm büyüklüğün de dedi peki bebek görünüyor mu dedim hayır imkansız şuan görünmesi 10 gün sonra gel hem kalp atışını hem bebeği görürsün dedi ben şaşırdım tabi benim kendi doktorum ise en son cuma günü gittiğimde 6mm kese nokta kadar da karartı var içinde büyük ihtimalle bebektir buda dedi haftaya cuma gel kalp atışını duyalım dedi benim kafam karman corman oldu ya kendi doktorumun hesabına göre bugün 5+3 ama devlet hastanesi doktoruna göre 4+6 haftalık sin dedi kızlar arada kaldım benim gibi bu durumu yaşayan varmı
Bende bugün ilk muayeneme gittim ultrasona girdim 5+4 haftalık hesaba göre kese var ama bebek görünmüyor dedi kan değerlerim normal olması gerektiği gibi bir hafta sonra kontrole çağırdı tekrar gideceğim şu an ben de tedirginim bebek var mı yok mu diye
Varmı yokmu olumlu mu olumsuz mu kafayı yediriyor insana Allah’ım nolur bir aksilik olmasın inşallah güzel haberler alırız ikimizde
İnşallah mineciğim ben de çok tedirginim bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum buradan konu paylaşımı yaptım Bir arkadaşımızla 5 haftada keseyi görüp 6 haftada kalp atışını duymuş bazı konuları da incelediğimde bu tarz durumlar olabiliyormuş sanırım inşallah hepimiz bebeğimizi ultrasonda görürüz Allah yardımcınız olsun
Daha çok küçük 2 veye 3 haftaya kadar gözükür üzülmeyin Allah bebek isteyenlere hayırlısı ile bebek nasip etsin
Ruken hanım 5+4’te bebek görünmemesi normal bir durum mu yani boş gebelik gibi bir şey olur diye çok korkuyorum siz hamile misiniz şu an ne kadarlık
Benimde 5+6haftalikta görünmedi normal dediler 2 hafta sonra gel bakalım dediler gittim bebek var dediler 2 hafta sonra gittim kalp atışını dinledim şimdi 28+2 haftalık hamileyim
Bende. 1 hafta sonra gidicem insaAllah görürüm. Dizinde gebeliginiz hayırlı sağlıklı huzurlu geçsin insaAllah
Amin cümlemizin inşallah mutlu haberler verirsiniz
Benmde 4 haftalıkken kese tam gözükmedi ilk kimyasal dedi doktor sonra kan verdm çok şükür kimyasallıktan çıktım sonra dış olabilri dedi zamanla takip edecez devlete gittim o hiç dış yada kimyasal demedi çok ufak kese var dedi haftaya idrara sıkışık gel öyle bakalm dedi bir sürü kan tahlili idrar tahlili verdim kan değerm 2 kat artmı. Şuan 5+2 haftalık olmam lâzım ama yinede korkuyorum yarın tekrar gidecem doktora inşallah kesem gözükür.
@Mine1 boş Köse boş gebelik üzerine bir video beni de gayet rahatlattı inşallah bir sonraki kontrolde bebeğimizi görürüz
İzledim canım teşekkür ederim ama yorumları okuyunca
@Mine1 ben de seninle aynı durumdayım şu an ama inşallah tekrar kontrole gittiğimizde bebeğimizi görürüz içimizi ferah tutmamız gerekiyor ve dua etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum
@Mine1 işte yorumları da çok okudum genelde bu tarz durumlar olabiliyor yorumlara da bakarsak o yüzden içimizi ferah tutalım her şey olacağına varacak sadece dikkat etmemiz lazım Allah yardımcınız olsun
Ben bu hafta perşembe tekrar gidicem bakalım ne olcak yoruldum ya çok yoruldum inşallah ikimisde güzel haberlerle döneriz ama bana mutlaka haber ver olurmu
Ama daha cok erken bebegim goremessin ki biraz daha bekle bak 6 haftalikti gittim doktor erken dedi dış gebelik olabilir dedi Ondan sonra ben bir hafta sonra başka bir doktora gittim 7 haftalıkken Doktor dedi ki kese var ama içinde bebek yok dedi Belki dış gebelik olabilir dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi 8 haftada gittim aynı doktora kese de vardı içerisinde bebek vardı ama ultrasonda göremedim müsaade isteyerek Hani aşağıdan baktı ve Orada hem bebeği hem keseyi gördüm Kalp atışını da duydum yani şu an çok erken daha mümkünatı yok yani onun Kalp atışını bile duyamazsın ya en fazla bir 8 hafta olmasını beklemen lazım doktora gitmek için ki zaten çok sık da gitme ultrasona girmek de iyi bir şey değil bebek için sağlıklı değil sen bekle bir doktora gitme kendini hesapla yani 8 hafta olunca hatta 9 hafta olduğu zaman doktora git o zaman daha net görürsün şu an yani istediğin kadar çırpın göremezsin çok küçük daha tutunma aşamasında ve çok dikkat etmen lazım Hani Ağır kaldırmayacaksın uzanmayacaksın Seninki şu an sıvı şeklinde Çünkü Aynılarını ben de yaşadım
Evet cok normal bende 6 haftalik di gittim dış gebelik olabilir dedi bir hafta sonra başka doktora gittim 7 haftalıktı Doktor dedi kese var ama çocuk yok dış gebelik olabilir tekrar gel bir hafta sonra tam 8 haftalıkken Ben tekrar gittim aynı doktora Hani özele gittim Hatta ve o zaman keseyi de gördüm Bebeği de gördüm kalp atışına da duydum yani çok çok erken ya şu an sıvı şeklinde Senin bebeğin yani Normal hani içini ferah tut Ama kendine de çok dikkat et yani ağır kaldırma Uzanma Çünkü ben de yaşadım
Canım ne güzel komusmussun benim aklımı karıştıran iki doktorun farklı yorumları oldu hangisine inanacagimi şaşırdım
Kuzucuğum Çok haklısın emin ol Benim de öyle oldu ama için hangi doktora daha çok yakın hissediyorsa fikir olarak Bence ona gitmelisin Ben O şekilde yaptım Hatta imkanın varsa mümkünse hep 2-3 hafta daha bekle Biliyorum senin için çok zor Seni çok iyi anlayabiliyorum Ama bekle ve özel bir doktora git Umarım boş gebelik değildir umarım bebeğim vardır Çünkü ben de yaşadım Hatta şu an daha çok sıkıntılar çekiyorum Yani 19 haftalık oldu düşük riskimiz var Erken doğum miskimiz var Doktorlar Her an doğabilir bile diyor yani Ama Gönlünü ferah tut gerçekten hani dua et ama lütfen kendine de bu arada dikkat et sanki bebeğin varmış gibi karnında bir çocuk varmış gibi dikkat et çünkü Doktorlar bana aynı bu şekilde söyledi nacizane bir arkadaş olarak ben de sana bu fikirleri vermek istedim