doktoruna sormadın mı? hamilelik için bir sorun olur mu? ben araştırdım senjn için,sen yine de doktorunla konuş bakalım bir sorun olur mu yok mu
Teşekkür ederim arkadaşım
Rica ederim
Doğru söylüyorsun arkadaşım
Amma bende regl zamanı hiç ağrı olmamış bu zaman kimi
Doktorum hiç bi sorun yok normal bir şey olduğunu söyledi, amma korkuyorum
Nasıl çoçuk bi tarafdamı büyür?
Net bi bilgimiz yok ama bence de riskli gebelik geçirebilirsin bol bol dinlen
Yok şaka yaptım.
Ama ilk kez duydum ikiboynuzla hamile kalmak falan.
O ikiboynuz denilen şeyin bir boynuzu erkek bebekmiş biri kız .babanın spermi hangisine o giderse mesela kız tarafda giderse kız oluyormuş.bu bir gercektir.
Ama her kadında farklı tarafda kız erkek olduğu icin,her hangi kadinda hangisi erkek hangisi kız bilmiyorlarmiş.
Şimdi sen ikiboynuzla kaldım dedin,ben anlayamadım ya.
Doktor ne dediki tam olarak sana
Bana kalırsa surekli dinlenin ve öbür randevunuzda detayli bir şekilde sorun doktorunuza. Hatta doktor değişikliği yapabilirsiniz bence tek doktordan değil iki doktordan bilgi alın bu konuda çünkü çok bilinen bir şey değil ve internetten bakınca bazı siteler sorun olmaz dediği gibi bazıları da riskli gebelik demiş . En iyisini doktorunuz bilir. İnşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsiniz Cinsiyeti de babadan giden sperm belirler o yüzden annenin rahminin şeklinin bir önemi yok. Rahme düşmeden, yumurtayla buluştuğu an belli cinsiyet.
Bana bu tür hamileliye çox bakdığını amma hiç nir sorun olmadını söyledi amma ben korkuyorum
Doktorunuz direkt rahminizin durumunu görüyor biz uzaktan yorum yapıyoruz, demek ki korkulacak bir şey yok. Bir sürü çeşidi var bunun. Rahat olun bir sorun olsaydı doktorunuz kesinlikle müdahale ederdi.
Ben bu dediğine inanamadım.
Size katılıyorum
Çok güzel bir video bulmuşsunuz
Teyzemin de çift rahimi vardı. İlk bebeğini kaybetti.
Rahim birleştime ameliyatı oldu. Şimdi iki çocuğu var.
doktprunla konuşursun bu konuyla ilgili seni bilgilendirir
benim dediğim gibimiydi?
Evet sizin de çok güzel bir bilgilendirme olmuş. Birden fazla adı olunca bilmekte zorlanmışız.
Elinize sağlık
Çok güzel bir arkadaşsınız
rica ederim inşaAllah bir sıkntı olmaz Leyla arkadaşımızda da