İhtiyaç fazlası bebiş ürünleri 🎁

Merhaba Mucize Anneler…

Elinizde bebiş için aldığınız ve kullanmadığınız sıfır ürünler var ise talep eden anne adaylarına hediye etmek ister misiniz?

Bu konu altında bedelsiz paylaşabileceğiniz sıfır ürünler var ise ilan gibi yazabilirsiniz. İhtiyacı olan anne adayı ilanı veren kişiye özelden ulaşarak almak istediğini söylesin.

Bir ürünü bir anne adayına verdiğinizde burada veya herhangi bir yerde ismini de açıklamayız on numara olur :slight_smile:

Bu konuyu bir nevi askıda bebek ürünleri gibi düşünebilirsiniz.

@Flz buradan yazarsan bir arada toplamış oluruz :slight_smile:

Çok güzel düşünülmüş gerçekten

@Flz harikasin :+1:

Beğeni hakkım bitmiş msjlarinizi isaretleyemedim​:heart::cherry_blossom: yardımcı olmak isteyen başka anneler varsa onlarda burda olsun . Yeni doğan kiyafetleri kısa süre kullanılıyor kirlenme payı bile yok sıfır olmasa dahi bebislerinin kullanılır durumda olan kıyafetlerini de anneler gonderebilirler ihtiyaç sahibi olan anne ve bebeklere​:cherry_blossom::heart: 1 yaş 2 veya 3 yaşa kadar bebisleri olan annelerinde aklında bulunsun​:cherry_blossom:

Sen nasil güzel bi insansin yaaa Rabbim yüregindeki güzelliklikleri bin katiyla mükafatlandırsın insallahhh ne güzel düşünmüşsün :heart::heart::heart: @Flz

Amin amin Allah razı olsun :palms_up_together::palms_up_together::heart: Rabbim sizede tüm annelere de kolaylık versin hayırlı doğum hayırlı evlat huzur ve bol rızık versin inşallah :palms_up_together::heart:

Bende fazla bir şey olursa @Betuesk veriyorum. Betüşte olursa o bana veriyor. Öyle anlaşıp gidiyoruz :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Çok güzel düşünülmüş :two_hearts: