İftar menüleri

Ramazanın ilk iftarında neler vardı bakalım :poultry_leg::meat_on_bone::ramen::spaghetti:

1 Beğeni

@Kübra58 pırasalı börek en sevdiğim​:yum::face_with_hand_over_mouth: afiyet bal şifa olsun​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kremalı domates çorbası, Baharatlı haşlama tavuk, şehriyeli pilav,salata yağda sarımsak yumuşattim bir de :face_exhaling:

2 Beğeni

Mantı, lahana sarması, mercimek köftesi

1 Beğeni

Annemdeydim ben bugün. Tavuklu pilav, kabaklı ayran çorbası (Hatay yöresinde böyle derler) ve salata vardı :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Mallah naimiya vardı (Sudan yemeğiydi eşim mrmleketinin yemeğini özlemiş)

3 Beğeni

Afiyet olsun, nedense iştahım kabarmadı, Türk yemeklerinin gözünü seveyim :slight_smile: Değişik bir yemeğe benziyor. Neden yapılıyor, ne var içinde?

Hahahahah :grin::grin::grin: aynı fikirdeyim Hamurunda un ,mısır unu,su,yoğurt,tuz Sosunda sogan,dokates,salca,yoğurt,un,fıstık ezmesi,tuz,karabiber,kimyon Normalde bunu elleriyle hamurundan koparıp sosa bulayıp yıyolar ben musade etmedom

1 Beğeni

Sen eşini türk yemeklerine alıştır ne o öyle :slight_smile: Aertık burada yaşıyor, bizim yemeklere alıştır, bizim yemekler arap yemeklerine 100 basar :slight_smile:

1 Beğeni

Ya normalde Türk yemeği pişiyor zaten brn bunları yapmasını bilmiyorum kendi canı istemiş yapmış :slight_smile:

1 Beğeni

He o zaman karışma, kendi yapıp yesin derişim :slight_smile: Bu konuda alıngan olmadığını bildiğim için takılıyorum sadece :slight_smile:

2 Beğeni

Evet oruc tutuyo ya dedim ne istiyosan yap ama brni yemeye zorlama :grin:

2 Beğeni

Herkese hayırlı ramazanlar​:heart:Kıymalı tarhan çorbası pilav kavurma salata ayran… Çok şükür Rabbime

Allah nasip ederse mercimek corbasi ve tavuk sote yapacagim :heart_eyes:

1 Beğeni

Mantı ve salata :melting_face:

1 Beğeni

Uydurmasyon yuvalama çorbası, kara lahana sarması, pazılı börek ve salata.

1 Beğeni

Bunu sevdim :slight_smile:

İftara beklerim :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

@Mmerve iftara geliyorum :yum::yum::smile::smile: