Kızlar sanırım enfeksiyon kaptım dünden beri belim ve kasigim agriyo içim yaniyo 18+1 im idrarimde çok yaniyo ilaç vericek bende ilacı içmeye korkuyorum okadar şey duyuyorum ki sizin onerebilceginiz bı ilaç varmı onu yazdirayim
Bende de enfeksiyon çıktı doktorum antibiyotik yazdı ve geçti zaten zararlı olsa doktorun ilaç yazmaz canım enfeksiyonun ilerlemesi daha zararlı senin için
Ben bol su ile atlattim . Ama ilacla daha cabuk gecer diye düşünüyorum
Bol su içerek atabılırsın . Enfeksıyonun en hızlı çözümü bol su içmek
Öyle deme geçen gün yengem 5aylik çocuğunu kaybetti ilaç yüzünden bazı Dr yaziyo geciyo
Canım yazacağı monurol agumentin burda yüzde 90 hamilelerin hepsi kullanmıştır bende dahil benim kullandığım ilaçlark bilsen varya bende sanıyodum ki hamilelilte hiçbir ilaç kullanılmaz ama yüksek riskli gebelikten bissürü ilaç kullanıyorum asıl idrar yolun tedavi edilmezse erken doğuma kadar sıkıntı olabiliyor allah korusun
Valla enfeksıyon ıcın verdıklerı sey toz gece yatmadan ıcıyorsun ben bunu hamılelıgımden beri hep yasıyorum cok sukur ıctım o toz un bir zararı yok ıdrar yolum ıcın agumentın verılmedı ama gecen hafta asırı bır sekılde dişim apse yaptı onun ıcın kullandım verilen tek antıbıyotık dıye bılırım ama enfekdıyon ıcın toz verıyorlar kana karısmamıssa enfeksıyonun gtmen gerek cunkı ılerleyıp kana karısıp bebege gecme ıhtımalı var onemlı
Ben doktoruma güvendiğim için bir sıkıntı yaşamadım beniö dediğim zaten hamilelikte kullanılabilen bir antibiyotik yine siz bilirsiniz