Her gün duş almanın sakıncasi var mi?

Iyi aksamlar 3 aydan sonra her gun duş almanin bi sakincasi olur mu burunumda etten dolayi tikaniklik var dusa girersem aciliyor uyuyabiliyorum

2 Beğeni

Hiçbir sakıncası yok. Uygun su sıcaklığı ve kaygan olmayan bir zemin olduktan sonra sorun olmaz.

2 Beğeni

İyi akşamlar. Duş almanın ilk 3ayda zararı var gibi duymuştum. Tabi su çok sıcak olmamalı bildigim kadarıyla

1 Beğeni

Cok tesekkur ederim

Her gün değil ama 2-3 gün aralıkta duş alıyordum ama sıcaklığına dikkat etmelisin,birde yalnız duş alma yanında eşin olsun,düşersin falan allah korusun o an tutacam biri olsun yanında :blush:ben hiç yalnız duş almıyordum​:blush:

1 Beğeni

:rofl:allahtan uzakta yasiyorum

Ben hergun yapıyorum aşırı sıcak suyla iyi değilmiş ama bide varislerim var sıcak su iyi gelmiyormus :pensive:

Yok kız o nereden çıktı:sweat_smile:ben kayınvalideyle yaşamıyorum hem

Hiç bir sakıncası yok canım ben bile her gün alıyorum temizlik imandan gelir :blush:

1 Beğeni

Hiçbir sakıncası yoktur, aksine iyi yapıyorsunuz :blush:

Ben de gebeyken günde 3 defa duşa giriyordum

1 Beğeni

Ben her gün duştaydım 3cü ayımə tamamlamasan bile 9ay duştan çıkmadım​:rofl: ama sıcak suyla duş sevmiyorum zaten ben hamilelikten önce de her gün duş alan biriydim

2 Beğeni

Allah korusun düşüğe için yol açmış olursun bende normalde sıcak duş alırım ama gebelikte ılık suyla duş alıyorum doğuma kadar sıcaktan kaçın bacaklarına dök sıcak suyu sadece rahim kasları gevşediği için riskler artıyor

2 Beğeni

Merhaba @İremnur hoşgeldiniz :bouquet:

1 Beğeni

Merhaba, aramıza hoşgeldiniz :blush::heart:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Vallaha tam sormak istedigim soruyu sormusun , Ben legl olmaya basladigim dönem böyle dursxha girmeye baslamisdim ve bu ilerleyen zamanda hastalik haline geldi yani sabahin 4 dünde bile ufacik siziltida suya giriyorum ve suan hamileyim ve bu durum hala gecmedi, sicakliginida hisetmiyorum yani bildiginiz kaynar suda 1 saaten uzun duruyorum yani esim diyo nasil giriyosun bu suya ama ne bilim bünyem hisetmiyo hemen soguyomus gbi geliyo bana her 20 dakkaya bir küveti bosaltip kaynar dolduruyorum yine oda herkez korkutmaya basladi erken dogum olur couga vok zararli diye …

2 Beğeni

Gebelikte çok sıcak suyla duş almanın potansiyel zararları arasında aşırı sıcak suyun cildi kurutma, kan basıncını düşürme ve bebeğin gelişimine olumsuz etkiler bulunabilir. Aşırı sıcak su, özellikle uzun süreli maruziyet durumunda, vücut sıcaklığını artırabilir, bu da gebelik sürecinde riskli olabilir. Ilıman suyu tercih etmek ve duş süresini kısa tutmak, genellikle daha güvenli bir seçenektir. Ancak, her gebelik farklıdır, bu nedenle kesin durumu değerlendirmek için bir sağlık profesyoneli ile görüşmek önemlidir.

Çok sıcak suyla duş alan bi insanım ilk zaman aldım ama sonradan havalarda sıcak olunca soğuk suyla günlük almaya başladım

2 Beğeni

Ebe sormustum sigara ve kaynar su ile banyo Bebegin beynine zarar eder dedi.banyonu isit Onceden yada direk temas etmesin.