Hepiniz hakkınızı helal edin bebeğim düştü Allah saglik ile kucaginiza almak nasip etsin âmin…
Çok geçmiş olsun rabbim en yakın zamanda tekrardan nasip etsin
Geçmiş olsun,kısa zamanda yerini dolduracak bir evlat nasip etsin
Tiroid hastasiyim yeni kanser atlattim ameliyat oldum atom verdiler doktor artik yapma dedi olmazmis tiroid hastalarinin cok zor oluyormus zaten rabbim iki evladima ömürler versin olmadi nasibimiz yokmus
Çok üzüldüm
Başınız sağolsun, Rabb’im en kısa zamanda buruk kalbinize mutluluk tohumları bıraksın
Âmin nuran hanim olmadi size yazarım diye söz verdigim icin girdim tekrar artik cikacagim buradan Allah razi olsun iyiki beni erken yönlendirmissiniz bebek şişmiş dedi doktor icimde zehirleyebilirmiş bebegim cennet kuşu oldu
Çok güçlüsünüz çok zorlukları aşmışsınız umarım her şey gönlünce olur
Melek olan yavrunuz ahirette size şefaatci olacak cennet kuşunuz olacak inşallah siz çok güçlüsünüz neler atlatmışsınız bu son sınavınız olur umarım Rabbim evlatlarınızla uzun ömür nasip eylesin
Aaa çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun
Ağladım bu mesajınıza
İyi ki varsınız, sizi çok seviyorum
Güçlü kadın, her daim güçlü kalın. İnşallah Rabbim her şey gönlüne göre versin
Çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin. Rabbim diğer yavrularınıza sağlıklı güzel ömür versin sizlere de sabır ve güç versin inşallah. Bu yaşadığınız ve yaşayacağınız son sınav olsun inşallah. Meleğiniz cennette yerini almıştır size de şefaatci olur
Kizlar bebeğim düstü 9hafta 2 gunluktu kürtaj yaptilar olmadı
Benim de ilk hamileliğim düşük ile sonuçlanmıştı. 2 ay sonra tekrar sağlıklı bir gebelik geçirmiştim. Üzülme yine olur.
Bu 2kürtaj 3.düşük
Önce kadık ağrısı sonra koyu kahve lekelenme en son onceki gun kan idrar oldu sismis defi doktor bebegin kalp atisi yok dedi
Çok üzgünüm canım Rabbim yardımcın olsun başın sağolsun Rabbim tekrardan tez zamanda sevinçli sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olşun rabbim sabırlar versin 1 hafta önce bende kürtaj oldum çok zor verende alanda Allah artık meleğimiz var
Geçmiş olsun
Allah sabır selamet versin.Siz zor şeyleri Allahın izniyle atlattıysanız bunu da atlatırsınız kısa zamanda inşallah. Allah size ve evlatlarınıza sağlık versin.