Hemoroid basur

Kızlar 32 haftayım şu anda 3 gündür berbat bı basur sorunu yaşıyorum lavaboda kanıyor sürekli bugün doktora gittim genelcerraha bana hiç bişey vermedi soğuk suya otur kabız olma dedi ilaç verirsem erken doğum yapıyor basur ilaçları dedi öylece eve geldim ama ben dayanamıyorum bu sancılara bunu yaşayan varmı yasayipta bı tedavisi yada yapılacak neler var

Kantoron yagi sürdüm biraz rahatatti veya zeytinyagida olabilllir.buz parcasini bir beze yada tulbente sarip o bolgeye biraz tutarsaniz oda rahatlatiyor

Benimde doğumdan sonra çıktı. İkinmaktan zorlanmaktan oldu galiba. Bana sıcak suya otur dediler ama soğuk mu iyi geliyor sıcak mi acaba

Teşekkür ederim deneyecem bunları

Doğum sonrası olsaydı sıcak iyi geliyor ama daha doğum olmadığı için sıcak suya oturmak çok mantıklı olmuyor rahim ağzı yumuşuyor diyorlar ama soğuk suyu ilk defa duydum

Arkadaşlar belki birine burda yardımcı olur benim gibi uğraşmak zorunda kalmayın 3 kadın doğum hekimine göründüm ayrı başka bı genelcerraha gittim proctolog krem kullanılabilirmis yani sabahki hekimin başından savmasina gerek yokmuş çözümü varmış çok sinirlendim gittiğim diğer hekimler bile sinirlendi yani ne demek ilaç veremem git diye neyseki çözüm buldum