Merhaba kızlar kimlerde hematoma oldu?
Neler yaptınız?
Ben korkuyorum lütfen bana yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşımızın kanamasi olmuş. Doktor yatak istirahati ve ilaç vermiş. Uygulamada kanaması olan çok arkadaşımız oldu.
Şuan korkuyor.
Tecrübemizi anlatırsak bence korkusu endişesi azalır
@kübrasldz
Cox sagol Cansu
İlk gebelik sürecimiz benim 5. Hafta da ve 9. Haftamda oldu. İlk başta doktor kese arkasında kanama görmediği için tedbir amaçlı yatmamı önerdi iğne ile progestan kullandım. Hemde 9. Haftama kadar hâlâ kullandım. Bende popil çıktı mesela rahimde kanamam ondanmış. Önerim sende doktorunda iste rahimdeki kanama baksın anlar zaten yok yere endişeye kapılma. Diğer türlü de olsa da içini rahat tut inşallah endişelenecek birşey olmaz
Yanlış etiketledim burada yazdım yine aklına takılan birşey olursa yaz, çekinme. Maydanoz, yaban mersini, ananas, bitki çayı içme sakın
Təşəkkür edirem cox sagol
Bu gün usm oldum 5hafta 5 günıük hamileyim 17sm hematoma olduğunu söyledi doktor çok korkuyorum
@Fidan1 bu arkadaşımızda da hematoma vardı
Benim de vardı. 8. Hafta başladı 16. Haftada bitti.
Bol bol dinlenin. İlacınızı zamanında için.
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda biter
Bende vardi hematom geçti. ayakta kalma. uzan fitil yazdi. size bide iyne yazmaldi qorxma kecir gedir agir kaldirma elaqədə olma uzan ancaq
Türkçe yazmaya çalışalım olur mu
Sohbet odasında yine istediğin gibi yaz ama konu başlıkları altında geriye dönüp bakılıyor ihtiyacı olan herkes rahat ve kolay okumuş olur
Calişarim herden unuturam
Salam. Men foruma yeni katildim. 6+ haftalik hamileyim hemotoma var dediler. Tehlikelimi?
Merhaba @IRana1 hoşgeldiniz
Hamileliğiniz hayırlı olsun
Benim de 8. Haftamda vardı. 16. Haftamda geçti. Bol bol yatın ve ilacınızı zamanında alın
İnşallah riskiniz yakın zamanda biter
Merhaba Bənde var 10 haftalıkda bildim 1.5sm Hematoma var dendi yatiyorum simdi Güclü bel agrim var ne ediyorumsa hic geçmiyor banada dr iynə yazmis və şam falan kulniyorum çox korkuyorum bende benim içinde dua edin lütfən 2 hafta sonra Tekrar konturulum var bakalım ne olucak
5ci heftede mene 13mm demiwdi 5 gun sonra yeniden uziye getdim 5.7ye enmiwdi cox wukur. Wam istifade edirem yalniz. Birinci hamileliyimde 7 haftalikken inkiwafdan qalmiwdi mende, hec urek doyuntusu de olmamiwdi. Indi yene qorxuram amma cox wukur her wey yaxwidi
Bende hematom vardi 12 hefdede iyne ve şam kulnadim kecdi uzan kalkma bende 17.5 di amma kecdi sukur
Hemetom nedir
Rahim etrafında kananama alanı görülmesi.
Ya vücut onu kendi kendine yok edecek ya da düşük ile sonuçlanacak
Bende kistle birlikte var çok zorlanıyorum aynı şeyleri takrar yaşamak istemiyorum kanama varken gebelik kesin sonlanır mı