Yok canım ben yapıyorum saklama kabına alıyorum bazen şerbetliyorum bazende normal koyuyorum fırında ısıtıp sonra şerbetliyorum hiç bir şey olmuyor valla
Tarifimde bu hiç şaşmaz çok harika oluyor
Yok canım ben yapıyorum saklama kabına alıyorum bazen şerbetliyorum bazende normal koyuyorum fırında ısıtıp sonra şerbetliyorum hiç bir şey olmuyor valla
Tarifimde bu hiç şaşmaz çok harika oluyor
Orda ramazan için yufka açılmıyormu yufka olsun makarna olsun silor olsun
Annemler yapar ben yapmıyorum
Islak kurabiyeyi ilk defa duydum desem nedersiniz şekerparemisali bişi sanki ellerinize sağlık. Benim kayınvalidem senede 1 topluyo gelinleri kızları 1ay makarna seromonisi yapıyo illet gelsin bildiğin spagettiyi evde yapıp kurutup kişi başı 10ar kilo kolilenip dağılıyo evlere 1sene onu yiyoruz. Hersene sneeye yapmıcam diyo gene yapıyo leyla da ilerde kaynanam gibi olcak gelinleri kızları toplıycak başına kışlık yapçak :))
Nefis yemek tarıfine bakarak yapıyorum yaptım zaman kalmıyo düşünün yani okadar lezzetli
Evde yapılan şeyler insanın daha çok içine siniyor ama, ilk doğumda kırkım çıkmıştı haftasına salça yapmıştım ben derdime ne olduysa
Vallahi her insan farkli burda turşu kavurcan akut yapcan daha çok memnun olurlar
Akut nedir
Barbunya ezmesi barbunya haşlayım güzelce blender den çekcen çekergen içine sarımsak
İlk defa duydum, her yörenin farklı oluyor tabi
Yorumu okuduğumda sesli güldüm hem kendi yaptığını söylemiş hem derdime ne oldu demişsin ya Allah iyiliğini versin evde yapılan şeyler tabiki daha iyi oluyo bende tarhanama, kışlık makarnama sarmama kadar yazdan yaparım elimden geldikçe ama poğaça açma stoklamak aklıma bile gelmediydi hele sahur için sıcak sucak pişireyim demedim hiç burda konuşurken farkettim çevremde böle şeyler yapanda yok ki bu hamaratlıkta nirvana gibi bişi benim için
Ellerine sağlık tadını bilmem ama görüntü çok güzel… zaten kilolu hamile kaldım bana denk olan hamişler göbeklerini çekip çekip atıyo benim zate göbek vardı bebek kısmı belli bile değil henüz girme kanıma
Ohhhh tarhana seven biri daha vallahi çok severim herkes yemez ama
Tavuklu borek. Patatesli rulo borek .icli kofte .sarma cevizli hashasli lokum .bit kurabiyesi.elmali kurabiye .sigara boregi .pogaca .kofte malum destegim uok hic bi sekilde bebegim.olmadan hepsini koyayim dedim
Ramazanda poğaça bizde yemiyoruz ama doğumdan sonra misafir gelince hemen çıkarıp pişiriyon pratik oluyor, bazende insanın evinde malzeme olmuyor markete mi gitçen evi mi toparlıcan ikramlık mı hazırlıcan, böyle en azından 2 3 çeşit dolapta olunca kendimi güvende hissediyorum açıkçası
Anneler güzel kabaran puf puf kabaran kek tarifi varmı ne yaparsam yapayım kabarmiyor ya sinir oldum kekten soğudum resmen ya
Sulu borcam kekini deneyin İnternete var, bir de özene bezene kek yapınca olmuyor aceleyle yapınca daha güzel oluyor
Bende severim ve ailecekde severek tüketiyoruz
Ben her hafta koyuyorum sırf ramazan için değil oğlumun beslenmesine koyuyorum büyük oğlumda kahvaltı yapamıyor saat 6 da elinde yiye yiye gidiyor veya gelen misafirlere veya canımız isteyince çıkartıp yiyoruz yani