Kız maşallah hamile halinle nasıl uğraşıyosun okadar şeyle
Böylw bir arsıza bende arsız olurdum insan biraz düşünceli olmalı
Ee baştan tatsızlık çıkmasın diye sessiz kalıyorsun da sonrasında akıllanıyorsun tabi
Yapacak bir şey yok canım anne olunca heryere yetişmeye çalışıyorsun ister istemez
Izgara istemek ne canım bir laf var misafir umduğunu değil bulduğunu yer diye
Vallahi insan bir kere aptala yerine koyulur şuan eşimin tarafından çoğu kişiyi evime sokmuyorum, ve çevremde kim doğum yaptırsa elimden geldiğince hep yardımcı oldum olucam da sevaptır
Zaten bir yüz verdin mi tamam başına çıkıyorlar insanı saf gibi kullanıyorlar hani derler ya maymun gözünü açtı bizim jeton anca düşüyor
Ay anaamm kalkıp sofra kurduğu yetmiyo hatun bide geceye pideydi poğaçaydı hazırlıyo almıyım alanada mani olmıyım gece sahurda canımız o tarz bişi çekerse fırınlar zate açık :)) hamile hamile yada yeni doğurmuşum misafir ağırlıcam misafiri çağırırım beni ağırlasın diye +şaka bitarafada anacım sende nası bi buzluk var merak ettim doğrusu kurbandan çıkınca yazdan kışa sebze doldurmaya bile zor yer buluyorum ben kaldıki poğaça açma stoklıycam buzluğa
Sigara böreği derin doncuraya attın bir şey olmuyo kavanozada dolma pratik oluyo
Burda (banagöre) eşini arayan halt etmiş, eşinde dileği arayıp organize olun siz ben işyerindeyim demediyse kabahatli olur… çağırdığı misafiri kendi ağırlayacak demektir… asla da karışmam paşa paşa kaç kişi çağırdıysa sipariş verir… benim eşim asla bana sormadan yada yönlendirmeden organizasyon yapmaz yapmamalıda zaten. Evin tertibi düzeni yemeği çalışsada çalışmasada hanımdan soruluyosa misafir çağırca zaman da hanım müsaitmiyiz gelebilirlermi demesini bilcek… kusura bakmayında hem kendini zorla davet ettirmiş hem sipariş vermiş adam kullanmış onlar… insan sorar bebek görmeye gelcez dileğin canı bişi istiyomu ne getirelim, sora sorar biz uzun uzun zaman geçirebilelim diye akşam saati gidelim dedik ama siz nasıl tercih edersiniz hangi saat yda hangi gün müsaitsiniz sormayıp emri vaki yapana eşim akşama misafirimiz var dediğinde ararım ayy abla yaa benimde cabım nezamandır ızgara istiyodu bilmem nerdeki lokantadan banada şunları alırmısınız derim ki yapmışlığım var… anında akşama ya biri hasta olur yada o yemek iptal olur
Haklısın ama ev için diyor çocugu varmış
Benim yorumum cvp ise bu leyla içindir :)) müthiş büyük bi buzluğu olmalı :)) çünkü ben yeşillikler için bile zor yer buldum :))
Kurbandan et kalmıyor bu zamana ben buzluğuma ailem ne severse ne yerse onları koyuyorum yazdan ve vakumluyorum poşetleri hava olmayınca ve düzgün yerlestirince buzluğa sığıyor canım ayrıca hamilelik bir hastalık değil ki çok şükür kalkıp herşeyimi yapabiliyorken neden dışarıda icinene koyduklarını bilmedigim şeye para vereyim neyse herkesin şahsi fikri ben mutfakta bir şeyler yapmayı pratiklik bir şeyler atmayı vs seviyorum canım
Evet ben bazen sarmalari öyle yapıyorum gerçi sarma bize dayanmıyor dün sardım bir büyük tencere bitti bile
Kabuklu dilinlmleyip atıyoruz değilmi buzluğa canım.
Evet canım kuşbaşı gibi doğrayın atin
Tamam canım tşk ederim
Rica ederim canım
Maşallah Maşşallah… şimdiye kadar bi eşim bi ben vardık dolayısı ile herkes keyfince idi bakalım 3kişi olunca ben neolucam daa yapamam sanki ben yaa haftada 1 yaparsam yaparım kek börek öle oturup buzluk doldurmalık vs zor 1-1,5snee sora çlışmaya başlarım zaten cık benlik değil
Islak kuraiye nasil oluyor yani bayatlamiyor mu?