Haziran 2024 doktor kontrolleri

34 haftalıkken neden giriyorsunuz bende 34 haftalığım

Kontrolümuz bugün :grin::smiling_face_with_three_hearts: dönüşte yazarım

Hiç girmediğim için

Detaylı ultrason yapıldı bebeğin cinsiyeti belli oldu herşey yolunda dedi doktor sağlıklı çok şükür minik bi kızım oluyor :smiling_face_with_three_hearts:

Benimde 35 haftaya kadar da dönmedi 36 hafta 4 gün olduğunda döndü merak etmeyin stres sıkıntı üzüntü yapmayın kendinize döner

35+3 üm hâlâ aynı pozisyonda bakalım haftaya ne olacak dönmemiş olursa doktor ne zamana kadar bekliyor

Ben her duş aldığım da sırt üstü uzanıp ayakları mı yukarı kaldırıp karnımı hafif aşağıdan yukarıya doğru masaj yapıyordum ondan dolayı da benim bebiş döndü

MaşaAllah :nazar_amulet: benimki dönmese de sıkıntı yok çünkü sezeryan istiyordum

Ben her hafta gidiyorum cumadan cumaya gecen hafta nts guzel cikti bebek dogum pozisyonu almis ama sezeryan olucam

NST de ağrım varmış biraz ama ben hissetmiyorum dedim, gerçektende hissetmiyorum, bebek çok haraket ediyor ondandır deedim, sonra doğumhanede kontrol etti, bir parmaklık açıklığı varmış, ama doğumun başladığı anlamına gelmiyormuş, Bayram tatiline denk geldi birdaki kontrolüm acile git dedi

40++ lardayım çok bunaldım ya hiç bir türlü gelmiyor :((

37+2deyim pazartesi günü gittim kontrole oğlumun kafası çok aşağıdaymış her an gelebilir dedi valla heyecanla bekliyorum bende haftaya pazartesi tekrar kontrol var bakalım neler olacak​:innocent:

Bu ay detaylı ultrason zamanım var.Ve hala hastaneden randevu ayarlamadım tam da Bayrama denk geliyor. Tetanoz aşısı için sağlık ocağı çağırdı.Doktorla görüştükten sonra karar vereceğim. Kilolu hamile kalmak cok zormuş,bu sıcaklar mahvetti :disappointed:

Benim de ayın 11 inde perinotoloji randevum var. Dua edin arkadaşlar en son gittiğim de bebeğime Trozomi 18 teşhisi konuldu. Kesin tanı için Amniyosentez yaptırdım. Ama hiç bir şekilde bu duruma inanmak istemiyorum. Sonuç bayramdan sonra çıkacak. İnşallah herşey değişmiş olur…:palms_up_together:Bana da derler ki çok sağlıklı bir bebek herşey yolunda :pleading_face: