arkadaşlar süt veriyorum havuç da sütü arttırıyormuş ama bebeğin karnı ağrır diyolar süt vere vere havuç tüketen oldu mu??
Ye arkadaşım bebeğin karnını agrıtmaz. Bana da neler neler dediler ben hiç birini dinlemedim. Gunay’ın keyfi gayet de yerinde
bana da diyolar onu yeme bunu yeme fln
15 yıl önce yapilan arastirma ile artik bizim her yedigimiz bebege gaz yapmiyormuş. Bu artik kanıtlanmış. O yüzden canın ne çekiyorsa ye ben artık öyle yapıyorum
Vallahi ben de herşey yiyorum. O gün canım kola çekti, hamilelikte belki 1-2 kere içmiştim sadece. Aldım, 1 bardak içtim dayanamayıp. Aşırıya kaçmadan ye istediğini
Karışan olursa canim cok cekiyor. anneyim ben. bebeğime bunlar hep süt olacak. Tüm anneler böyle yapıyor. Yavrum aç mı kalsın dersin
Havuç faydalı ya süt veren anne için. Annenin tek dişlerine de iyi geliyormuş bebeğin beyin gelişimi içinde faydalıymış diye okumuştum. Ağzı olan konuşuyor işte.
Nuran gazlı içecek gaz yapıyor sakın içme dedi doktorum. 1 hafta içmedim cesurun gazı oluyordu. Dayanamayıp içmeye başladım bende 1 bardak değil aksine 3 falan Valla şükür cesurun gazı azaldı yok gibi.
Hâ birde neden böyle yaptım biliyormusun. Bir doktor konuşmasında duydum ki ,anne gazlı içecek gaz yapan yiyecekler yediğinde bebeğe gitmiyor. Annenin bebek meme kısmında birşey varmış unuttum. O temizliyormuş temiz sütü bebeğe götürüyormuş . Doğrumu bu?? @NURAN
Yediğimiz herşey direkt olarak bebeğe geçmiyor evet. Ama tabi ki bu demek değildir ki sağlıksız şeyler yemeliyiz. Yani kola vs içersen bebekte gaz yapar