Havuç tüketimi

arkadaşlar süt veriyorum havuç da sütü arttırıyormuş ama bebeğin karnı ağrır diyolar süt vere vere havuç tüketen oldu mu??

2 Beğeni

Ye arkadaşım bebeğin karnını agrıtmaz. Bana da neler neler dediler ben hiç birini dinlemedim. Gunay’ın keyfi gayet de yerinde

2 Beğeni

bana da diyolar onu yeme bunu yeme fln :woman_facepalming:

2 Beğeni

15 yıl önce yapilan arastirma ile artik bizim her yedigimiz bebege gaz yapmiyormuş. Bu artik kanıtlanmış. O yüzden canın ne çekiyorsa ye ben artık öyle yapıyorum

4 Beğeni

Vallahi ben de herşey yiyorum. O gün canım kola çekti, hamilelikte belki 1-2 kere içmiştim sadece. Aldım, 1 bardak içtim dayanamayıp. Aşırıya kaçmadan ye istediğini :joy:

2 Beğeni

Karışan olursa canim cok cekiyor. anneyim ben. bebeğime bunlar hep süt olacak. Tüm anneler böyle yapıyor. Yavrum aç mı kalsın dersin :smiling_face_with_three_hearts::rofl:

2 Beğeni

Havuç faydalı ya süt veren anne için. Annenin tek dişlerine de iyi geliyormuş bebeğin beyin gelişimi içinde faydalıymış diye okumuştum. Ağzı olan konuşuyor işte.

2 Beğeni

Nuran gazlı içecek gaz yapıyor sakın içme dedi doktorum. 1 hafta içmedim cesurun gazı oluyordu. Dayanamayıp içmeye başladım bende 1 bardak değil aksine 3 falan :sweat_smile: Valla şükür cesurun gazı azaldı yok gibi.:pray::sweat_smile:

Hâ birde neden böyle yaptım biliyormusun. Bir doktor konuşmasında duydum ki ,anne gazlı içecek gaz yapan yiyecekler yediğinde bebeğe gitmiyor. Annenin bebek meme kısmında birşey varmış unuttum. O temizliyormuş temiz sütü bebeğe götürüyormuş . Doğrumu bu?? @NURAN

3 Beğeni

Yediğimiz herşey direkt olarak bebeğe geçmiyor evet. Ama tabi ki bu demek değildir ki sağlıksız şeyler yemeliyiz. Yani kola vs içersen bebekte gaz yapar

2 Beğeni